м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для фільтра

Свіжообсмажена кава в зернах Brew Blend PB14

Свіжообсмажена кава в зернах Brew Blend PB14

Brew Blend PB14 - спешелті-купаж двох арабік з Етіопії та Колумбії для приготування кави "відкрит..

518.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Arley Calderon #1

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Arley Calderon #1

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

660.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Galeras

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Galeras

Colombia Galeras (Колумбія Галерас) – високогірна колумбійська арабіка митого способу обробки класу ..

275.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Tolima DECAF

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Tolima DECAF

Colombia Tolima Decaffeinated (Колумбія Толіма без кофеїну) - колумбійська арабіка без коф..

325.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Villa Betulia

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Villa Betulia

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

590.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Ana Sora

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Ana Sora

Ethiopia Ana Sora (Етіопія Ана Сора) - етіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки з планта..

426.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Aroresa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Aroresa

Ethiopia Aroresa (Етіопія Арореса) – етіопська арабіка класу преміум митого способу обробк..

325.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Danche

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Danche

Ethiopia Danche (Етіопія Данше) - етіопська арабіка класу спешелті митої обробки з плантацій в район..

479.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Duwancho

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Duwancho

Ethiopia Duwancho (Ефіопія Дуванчо) – етіопська арабіка класу спешелті натурального способ..

613.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Negele Gorbitu

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Negele Gorbitu

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від за..

556.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Chelchele

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Chelchele

Ethiopia Yirgacheffe Chelchele (Етіопія Йіргачіф Челчеле) - етіопська арабіка митої обробки кла..

334.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Frinsa Manis #1

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Frinsa Manis #1

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

563.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Karimikui Bloom

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Karimikui Bloom

Kenya Karimikui Bloom (Кенія Карімікуй) - кенійська арабіка класу спешелті з плантацій регіону Рунге..

503.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Peru La Palma

Свіжообсмажена кава в зернах Peru La Palma

Peru La Palma (Перу Ла Пальма) – перуанська арабіка митого способу обробки класу преміум з району Ла..

260.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sewda

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sewda

Ethiopia Sewda (Етіопія Севда) - етіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки з плантацій у ..

425.00грн

Показано з 1 по 15 із 97 (всього сторінок: 7)

У розділі "Фільтр-кава" ви знайдете широкий вибір кави в зернах світлого ступеня обсмаження для приготування так званими "відкритими" методами. Зерна класу преміум та спешеліті представлені у вигляді моносортів з різноманітних регіонів "кавового поясу". Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з кращих ростерів для обсмаження кави. До кожного з моносортів додається докладний опис смако-ароматичних відтінків. Кава в зернах упакована в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, та водночас дає можливість каві проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається відразу після обсмаження та охолодження кави