м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Тургенєвська, 16
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для гейзера

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Vera De Oliveira

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Vera De Oliveira

Brazil Vera De Oliveira Nunes (Бразилія) - арабіка класу преміум натуральної обробки з пла..

225.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах CafeBoutique Brew Blend D12

Свіжообсмажена кава в зернах CafeBoutique Brew Blend D12

CafeBoutique Brew Blend D12 - купаж двох спешелті-арабік з Етіопії та Індонезії для приготуванн..

397.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Supremo + India Malabar

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Supremo + India Malabar

Colombia Supremo + India Malabar (Колумбія Супремо та ІндІя Малабар) - купаж високогірної пр..

240.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Virginia Salazar

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Virginia Salazar

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

325.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Congo Rutshuru

Свіжообсмажена кава в зернах Congo Rutshuru

Congo Rutshuru (Конго Рутшуру) – конголезька арабіка класу преміум митого способу обробки з пла..

246.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica La Pastora

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica La Pastora

Costa Rica La Pastora (Коста-Ріка Ла Пастора) - костариканська арабіка класу преміум митої о..

254.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe

Ethiopia Yirgacheffe (Ефіопія Йіргачіф) - ефіопська арабіка класу преміум з плантацій регіону Йір..

282.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах India Monsooned Malabar

Свіжообсмажена кава в зернах India Monsooned Malabar

India Monsooned Malabar AA (Індія Мусонована Малабар) - відбірна індійська мита мусонована араб..

262.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Rujak Bebeg

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Rujak Bebeg

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

228.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Rwanda Igitondo

Свіжообсмажена кава в зернах Rwanda Igitondo

Rwanda Huye Horizon Supreme Igitondo (Руанда Іґітондо) – руандійська арабіка класу преміум..

231.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Aura Magna A17

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Aura Magna A17

Brazil Aura Magna A17 (Бразилія Аура Магна) - арабіка класу преміум з плантацій бразильського ф..

202.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Peaberry Pearl

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Peaberry Pearl

Brazil Peaberry Pearl (Бразилія) - 100% арабіка класу преміум з плантацій великого бразильсь..

81.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Yellow Arara

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Yellow Arara

Brazil Yellow Arara Peaberry (Бразилія) - арабіка класу преміум з плантацій бразильського ..

168.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia La Claudina 11

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia La Claudina 11

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

151.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Villa Karina Gesha

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Villa Karina Gesha

Colombia Villa Karina Gesha (Колумбія Вілла Каріна Геша) - нанолот 100% колумбійської араб..

631.00грн

Показано з 1 по 15 із 37 (всього сторінок: 3)

У розділі "Кава для гейзера" ви знайдете каву в зернах середнього ступеня обсмаження, яку ми рекомендуємо для приготування в гейзерній кавоварці (мока). Зерна класу преміум та спешеліті представлені у вигляді моносортів та купажу з різноманітних регіонів "кавового поясу". Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з кращих ростерів для обсмаження кави. До кожного з сортів додається докладний опис смако-ароматичних відтінків. Каву в зернах упаковано в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, і одночасно дає можливість зерну проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається відразу після обсмаження та охолодження кави