м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Тургенєвська, 16
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для джезви

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Cundinamarca

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Cundinamarca

Colombia Cundinamarca (Колумбія Кундінамарка) – колумбійська арабіка митого способу обробки кла..

214.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Las Perlitas

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Las Perlitas

Colombia Las Perlitas (Колумбія Лас Перлітас) - спешелті-лот колумбійської арабіки митої о..

306.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica El Mirador

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica El Mirador

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

235.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Buku Sayisa #1

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Buku Sayisa #1

Ethiopia Buku Sayisa #1 (Ефіопія Буку Саїса) – ефіопська арабіка класу спешелті митої обро..

294.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Gelana Abaya

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Gelana Abaya

Ethiopia Gelana Abaya (Ефіопія Гелана Абая) - ефіопська арабіка класу спешелті натуральної..

252.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Harbegona

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Harbegona

Ethiopia Grade 1 Harbegona (Ефіопія Арбегона) - ефіопська арабіка класу спешелті митої обробки ..

304.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Uraga BPB

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Uraga BPB

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

362.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe

Ethiopia Yirgacheffe (Ефіопія Йіргачіф) - ефіопська арабіка класу преміум з плантацій регіону Йір..

204.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Frinsa Manis 4

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Frinsa Manis 4

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

189.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Kii

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Kii

Kenya Rungeto Kii AA (Кенія Кіі) - кенійська арабіка класу спешелті з плантацій кооперативу Rungeto ..

373.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil B-34 Banana

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil B-34 Banana

Brazil B-34 "Banana" - 100% бразильська арабіка класу спешелті різновиду Yellow Bourbon від тре..

396.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bensa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bensa

Ethiopia Sidamo Grade 1 Bensa "Kenyan Style" (Ефіопія Бенса) - 100% ефіопська арабіка клас..

132.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Dintu

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Dintu

Ethiopia Sidamo Grade 1 Dintu (Ефіопія Дінту) - 100% ефіопська арабіка класу преміум з плантацій поб..

73.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Kercha

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Kercha

Ethiopia Guji Grade 1 Natural Kercha (Ефіопія Керча) - 100% ефіопська арабіка класу спешелті з плант..

396.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Kochere

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Kochere

Ethiopia Grade 1 Kochere (Ефіопія Кочере) - 100% ефіопська арабіка класу спешелті з плантацій мікрор..

233.00грн

Показано з 1 по 15 із 60 (всього сторінок: 4)

У розділі "Кава для джезви" ви знайдете каву в зернах світлого та середнього ступеня обсмаження, яку ми рекомендуємо для приготування в джезві (турка / ібрік). Зерна класу преміум та спешеліті представлені у вигляді моносортів з різноманітних регіонів "кавового поясу". Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з кращих ростерів для обсмаження кави. До кожного з моносортів додається докладний опис смако-ароматичних відтінків. Каву в зернах упаковано в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, та водночас дає можливість зерну проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається відразу після обсмаження та охолодження кави