м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для еспресо

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Do Lobo

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Do Lobo

Brazil Do Lobo (Бразилія До Лобо) - бразильська арабіка класу преміум натуральної обробки подов..

295.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Don Alfenas

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Don Alfenas

Brazil Don Alfenas (Бразилія Дон Альфенас) - бразильська арабіка класу преміум натуральної обро..

218.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Arley Calderon #1

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Arley Calderon #1

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

660.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Tolima DECAF

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Tolima DECAF

Colombia Tolima Decaffeinated (Колумбія Толіма без кофеїну) - колумбійська арабіка без коф..

325.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Villa Betulia

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Villa Betulia

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

590.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica El Jaguar

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica El Jaguar

Costa Rica Jaguar (Коста-Ріка Ягуар) - костариканська арабіка класу преміум обробки "хані" з план..

315.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Espresso Blend 3.1

Свіжообсмажена кава в зернах Espresso Blend 3.1

Espresso Blend 3.1 (еспресо суміш) - купаж бразильської арабіки натуральної обробки з регіон..

251.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Espresso Mix Colombia + India Malabar

Свіжообсмажена кава в зернах Espresso Mix Colombia + India Malabar

Espresso Mix Colombia + India Malabar (Колумбія та ІндІя Малабар) - купаж високогірної колум..

269.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Ana Sora

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Ana Sora

Ethiopia Ana Sora (Етіопія Ана Сора) - етіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки з планта..

426.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Duwancho

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Duwancho

Ethiopia Duwancho (Ефіопія Дуванчо) – етіопська арабіка класу спешелті натурального способ..

613.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Harchefa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Harchefa

Ethiopia Harchefa (Етіопія Харчефа) – етіопська арабіка класу преміум митого способу оброб..

325.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Papua New Guinea Kindeng

Свіжообсмажена кава в зернах Papua New Guinea Kindeng

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

429.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sewda

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sewda

Ethiopia Sewda (Етіопія Севда) - етіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки з плантацій у ..

425.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Patrocinio

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Patrocinio

Brazil Patrocinio (Бразилія Патрочініо) - бразильська арабіка класу преміум натуральної обробки з пл..

415.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Decaffeinated Pereira

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Decaffeinated Pereira

Colombia Decaffeinated Pereira (Колумбія Переіра без кофеїну) - колумбійська арабіка без кофеїн..

320.00грн

Показано з 1 по 15 із 108 (всього сторінок: 8)

У розділі "Кава для еспресо" представлений широкий вибір кави в зернах середнього ступеня обсмаження для приготування в еспресо-кавоварках. Зерна класу преміум та спешеліті з різноманітних регіонів "кавового поясу" представлені у вигляді моносортів і купажів. Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з найкращих ростерів для обсмаження кави. До кожного моносорту та купажу додається докладний опис смако-ароматичних відтінків напою. Кава в зернах упакована в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, та водночас дає можливість зерну проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається одразу після обсмаження та охолодження кави