м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для еспресо

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Don Alfenas #2

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Don Alfenas #2

Brazil Don Alfenas #2 (Бразилія Дон Альфенас) - бразильська арабіка класу преміум натуральної о..

246.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Arley Calderon #1

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Arley Calderon #1

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

660.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Popayan DECAF

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Popayan DECAF

Colombia Popayan Decaffeinated (Колумбія Попаян без кофеїну) - колумбійська арабіка без кофеїну..

332.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Santa Monica

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Santa Monica

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від за..

395.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Villa Betulia

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Villa Betulia

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

590.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Espresso Blend 3.1

Свіжообсмажена кава в зернах Espresso Blend 3.1

Espresso Blend 3.1 (еспресо суміш) - купаж бразильської арабіки натуральної обробки з регіон..

293.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Espresso Mix Colombia + India Malabar

Свіжообсмажена кава в зернах Espresso Mix Colombia + India Malabar

Espresso Mix Colombia + India Malabar (Колумбія та ІндІя Малабар) - купаж високогірної колум..

287.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Ana Sora

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Ana Sora

Ethiopia Ana Sora (Етіопія Ана Сора) - етіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки з планта..

455.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Dumerso

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Dumerso

Ethiopia Dumerso (Етіопія Думерсо) – етіопська арабіка класу преміум митого способу обробк..

344.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Duwancho

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Duwancho

Ethiopia Duwancho (Ефіопія Дуванчо) – етіопська арабіка класу спешелті натурального способ..

674.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala Los Arroyos

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala Los Arroyos

Guatemala Los Arroyos (Гватемала Лос Аройос) - гватемальська арабіка митої обробки з плантацій ..

296.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Honduras El Roblon

Свіжообсмажена кава в зернах Honduras El Roblon

Honduras El Roblon (Гондурас Ель Роблон) - лот арабіки класу преміум натуральної обробки з план..

359.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Frinsa Manis #1

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Frinsa Manis #1

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

599.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sewda

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sewda

Ethiopia Sewda (Етіопія Севда) - етіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки з плантацій у ..

425.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala El Porvenir

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala El Porvenir

Guatemala El Porvenir (Гватемала) - гватемальська арабіка митої обробки класу преміум з плантаці..

246.00грн

Показано з 1 по 15 із 115 (всього сторінок: 8)

У розділі "Кава для еспресо" представлений широкий вибір кави в зернах середнього ступеня обсмаження для приготування в еспресо-кавоварках. Зерна класу преміум та спешелті з різноманітних регіонів "кавового поясу" представлені у вигляді моносортів і купажів. Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з найкращих ростерів для обсмаження кави. До кожного моносорту та купажу додається докладний опис смако-ароматичних відтінків напою. Кава в зернах упакована в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, та водночас дає можливість зерну проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається одразу після обсмаження та охолодження кави