м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для еспресо

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Don Alfenas #5

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Don Alfenas #5

Brazil Don Alfenas #5 (Бразилія Дон Альфенас) — бразильська арабіка натуральної обробки з півде..

375.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Popayan DECAF

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Popayan DECAF

Colombia Popayan Decaffeinated (Колумбія Попаян без кофеїну) - колумбійська арабіка без кофеїну..

380.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Santa Monica

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Santa Monica

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від за..

406.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Espresso Blend 3.1

Свіжообсмажена кава в зернах Espresso Blend 3.1

Espresso Blend 3.1 (еспресо суміш) - купаж бразильської арабіки натуральної обробки з регіон..

380.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Espresso Mix Colombia + India Malabar

Свіжообсмажена кава в зернах Espresso Mix Colombia + India Malabar

Espresso Mix Colombia + India Malabar (Колумбія та ІндІя Малабар) - купаж високогірної колум..

372.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bule Hora

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bule Hora

Ethiopia Bule Hora (Ефіопія Буле Гора) — етіопська арабіка натуральної обробки з план..

406.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Eyasu Worasa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Eyasu Worasa

Ethiopia Eyasu Worasa (Етіопія Еясу Вораса) - етіопська арабіка митої обробки з плантацій у районі Г..

380.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Mundayo

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Mundayo

Ethiopia Mundayo (Етіопія Мундайо) - етіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки з плантаці..

487.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala Nahuas

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala Nahuas

Guatemala Nahuas (Гватемала Нахуас) — гватемальська арабіка митої обробки з плантацій регіону У..

418.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Manis #4 Lactic

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Manis #4 Lactic

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

578.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Rwanda Fugi

Свіжообсмажена кава в зернах Rwanda Fugi

Rwanda Fugi (Руанда Фугі) - спешелті-лот руандійської арабіки натуральної обробки подовженої фермент..

552.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Salvador El Naranjo

Свіжообсмажена кава в зернах Salvador El Naranjo

Salvador El Naranjo (Сальвадор Ель Наранхо) — сальвадорська арабіка натурального подовженого спосо..

445.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Do Lobo

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Do Lobo

Brazil Do Lobo (Бразилія До Лобо) - бразильська арабіка класу преміум натуральної обробки подов..

295.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Patrocinio

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Patrocinio

Brazil Patrocinio (Бразилія Патрочініо) - бразильська арабіка класу преміум натуральної обробки з пл..

415.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Decaffeinated Pereira

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Decaffeinated Pereira

Colombia Decaffeinated Pereira (Колумбія Переіра без кофеїну) - колумбійська арабіка без кофеїн..

320.00грн

Показано з 1 по 15 із 126 (всього сторінок: 9)

У розділі "Кава для еспресо" представлений широкий вибір кави в зернах середнього ступеня обсмаження для приготування в еспресо-кавоварках. Зерна класу преміум та спешелті з різноманітних регіонів "кавового поясу" представлені у вигляді моносортів і купажів. Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з найкращих ростерів для обсмаження кави. До кожного моносорту та купажу додається докладний опис смако-ароматичних відтінків напою. Кава в зернах упакована в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, та водночас дає можливість зерну проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається одразу після обсмаження та охолодження кави