Кава для еспресо
У
розділі "Кава для еспресо" представлений широкий вибір кави в зернах
середнього ступеня обсмаження для приготування в еспресо-кавоварках. Зерна класу преміум та спешелті з різноманітних регіонів "кавового поясу" представлені у вигляді моносортів і купажів. Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з найкращих ростерів для обсмаження кави. До кожного моносорту та купажу додається докладний опис смако-ароматичних відтінків напою. Кава
в зернах упакована в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з
вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря
всередину упаковки, та водночас дає можливість зерну проходити дегазацію
після обсмаження. Фасування зерна відбувається одразу після обсмаження та охолодження кави