Темпери
Розподілювач Motta Black 53 мм
Кавовий розподілювач Motta Black (Мотта) - інструмент баріста для рівномірного розподілу мелено..
1 170.00грн
Розподілювач Motta Black 57 мм
Кавовий розподілювач Motta Black (Мотта) - інструмент баріста для рівномірного розподілу м..
1 170.00грн
Розподілювач Motta Black 58 мм
Кавовий розподілювач Motta Black (Мотта) - інструмент баріста для рівномірного розподілу м..
1 170.00грн
Розподілювач Motta Black White 58 мм
Кавовий розподілювач Motta Black White (Мотта) - інструмент баріста для рівномірного ..
1 300.00грн
Розподілювач Motta Carbon Look 58 мм
Кавовий розподілювач Motta Carbon Look (Мотта) - інструмент баріста для рівномірного ..
1 300.00грн
Розподілювач Motta Red 58 мм
Кавовий розподілювач Motta Red (Мотта) - інструмент баріста для рівномірного розподілу мел..
1 170.00грн
Темпер Push 58,5 мм
Оригінальний прецизійний темпер Push від британського бренду Clockwork Espresso - гарантія абсолютно..
5 280.00грн
Темпер Coffee Style 53 мм
Професійний темпер Coffee Style (Кофі Стайл)ХарактеристикиДіаметр, мм : 53Тип : плоскийМатеріали ..
375.00грн
Темпер Coffee Style 54 мм
Професійний темпер Coffee Style (Кофі Стайл)ХарактеристикиДіаметр, мм : 54Тип : плоскийМатеріали ..
375.00грн
Темпер Coffee Style 57 мм
Професійний темпер Coffee Style (Кофі Стайл)ХарактеристикиДіаметр, мм : 57Тип : плоскийМатеріал..
375.00грн
Темпер Coffee Style 58 мм
Професійний темпер Coffee Style (Кофі Стайл)ХарактеристикиДіаметр, мм : 58Тип : плоскийМат..
375.00грн
Темпер Motta Slim 58 мм
Темпер Motta Slim (Мотта)ХарактеристикиДіаметр, мм : 58Тип : плоскийМатеріали : нерж. стал..
585.00грн
Темпер Motta 53 мм
Темпер Motta (Мотта)ХарактеристикиДіаметр, мм : 53Тип : плоскийМатеріали : нерж. сталь / д..
673.00грн
Темпер Motta 53 мм алюміній
Темпер Motta (Мотта)ХарактеристикиДіаметр, мм : 53Тип : плоскийМатеріал : полірований ..
561.00грн
Темпер Motta 58 мм Black White
Темпер Motta (Мотта)ХарактеристикиДіаметр, мм : 58Тип : плоскийМатеріали : нерж. сталь / д..
1 210.00грн
Темпер (трамбовка) - пристрій для трамбування меленої кави в фільтрі холдера традиційної кавомашини перед приготуванням еспресо. Класична темперовка відбувається в кілька етапів. Спочатку мелену каву всередині фільтра потрібно злегка розрівняти, прибрати горбики та ямки. Для цього зручно використовувати дистриб'ютори - розподілювачі меленої кави в портафільтрі. Потім обережно помістити темпер у фільтр, при цьому важливо дотримуватися паралельного положення основи темперу і кромки фільтра. Після цього слідує основна темперовка з більш помітним зусиллям (до 15 кг). В результаті у фільтрі має бути рівномірно запакована кава з однаковим відступом від кромки по всьому периметру. Важливо пам'ятати, що темпер потрібно підбирати під діаметр фільтра вашого холдера. Наприклад, для кавоварок Gaggia необхідний темпер діаметром 58 мм, а для кавоварок Dalla Corte - 54 мм. В асортименті магазину "КафеБутік" представлені темпери з різних матеріалів та їх композицій: дерево, нерж. сталь, алюміній, та різної форми основи: плоскої або сферичної. Також в нашому інтернет-магазині можна замовити автоматичні темпери Puqpress