м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Тургенєвська, 16
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для фільтра

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia La Claudina 11

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia La Claudina 11

Colombia La Claudina Lot #11 (Колумбія Ла Клаудіна) - спешелті-лот колумбійської арабіки н..

151.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Supremo

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Supremo

Colombia Supremo (Колумбія Супремо) - високогірна промита колумбійська арабіка класу преміум..

84.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Buku Sayisa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Buku Sayisa

Ethiopia Buku Sayisa Grade 1 (Ефіопія Буку Саїса) – ефіопська арабіка класу спешелті натур..

142.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Halu Beriti

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Halu Beriti

Ethiopia Halu Beriti (Ефіопія Халу Беріті) – ефіопська арабіка класу спешелті митої о..

144.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe

Ethiopia Yirgacheffe (Ефіопія Йіргачіф) - ефіопська арабіка класу преміум з плантацій регіону Йір..

92.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Frinsa Collective A2

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Frinsa Collective A2

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

165.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Kabare Konyu

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Kabare Konyu

Kenya Kabare Konyu (Кенія Кабаре Конью) - кенійська арабіка класу спешелті митого способу оброб..

155.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Karimikui

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Karimikui

Kenya Karimikui (Кенія Карімікуй) - кенійська арабіка класу спешелті з плантацій регіону Рунгет..

165.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Panama Piedra Candela Gesha

Свіжообсмажена кава в зернах Panama Piedra Candela Gesha

Panama Piedra Candela Gesha (Панама П'єдра Кандела Геша) - нанолот панамської арабіки натуральної ан..

792.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах CafeBoutique Brew Blend K11

Свіжообсмажена кава в зернах CafeBoutique Brew Blend K11

CafeBoutique Brew Blend K11 - купаж двох 100% арабік з Ефіопії для приготування кави "відкритими"..

221.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Finca La Maria Geisha

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Finca La Maria Geisha

Colombia Finca La Maria Geisha Natural (Колумбія Фінка Ла Марія Гейша) - нанолот 100% колумбійс..

1 190.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bensa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bensa

Ethiopia Sidamo Grade 1 Bensa "Kenyan Style" (Ефіопія Бенса) - 100% ефіопська арабіка клас..

132.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Kochere

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Kochere

Ethiopia Grade 1 Kochere (Ефіопія Кочере) - 100% ефіопська арабіка класу спешелті з плантацій мікрор..

233.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Karani

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Karani

Kenya Karani AB (Кенія Карані) - 100% кенійська арабіка класу преміум з центрального високогір'..

138.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya PB Plus

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya PB Plus

Kenya PB Plus (Кенія) - 100% кенійська арабіка класу преміум, купаж арабік від Josra Coffee Compa..

118.00грн

Показано з 1 по 15 із 53 (всього сторінок: 4)

У розділі "Фільтр-кава" ви знайдете широкий вибір кави в зернах світлого ступеня обсмаження для приготування так званими "відкритими" методами. Зерна класу преміум та спешеліті представлені у вигляді моносортів з різноманітних регіонів "кавового поясу". Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з кращих ростерів для обсмаження кави. До кожного з моносортів додається докладний опис смако-ароматичних відтінків. Кава в зернах упакована в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, та водночас дає можливість каві проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається відразу після обсмаження та охолодження кави