Кава для фільтра
У розділі "Фільтр-кава" ви знайдете широкий вибір кави в зернах світлого ступеня обсмаження для приготування так званими "відкритими" методами. Зерна класу преміум та спешеліті представлені у вигляді моносортів з різноманітних регіонів "кавового поясу". Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з кращих ростерів для обсмаження кави. До кожного з моносортів додається докладний опис смако-ароматичних відтінків. Кава в зернах упакована в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, та водночас дає можливість каві проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається відразу після обсмаження та охолодження кави