м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для фільтра

Свіжообсмажена кава в зернах Brew Blend G13

Свіжообсмажена кава в зернах Brew Blend G13

Brew Blend G13 - спешелті-купаж двох арабік з Етіопії для приготування кави "відкритими" метода..

425.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Arley Calderon #1

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Arley Calderon #1

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

322.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Decaffeinated Pereira

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Decaffeinated Pereira

Colombia Decaffeinated Pereira (Колумбія Переіра без кофеїну) - колумбійська арабіка без кофеїн..

298.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Guayata

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Guayata

Colombia Guayata (Колумбія Гуаята) – колумбійська арабіка митого способу обробки класу преміум ..

254.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Villa Betulia

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Villa Betulia

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

288.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica El Perezoso

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica El Perezoso

Costa Rica El Perezoso (Коста-Ріка Ель Перезосо) -  костариканська арабіка натуральної ..

469.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Aroresa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Aroresa

Ethiopia Aroresa (Етіопія Арореса) – етіопська арабіка класу преміум митого способу обробк..

303.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Chelbesa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Chelbesa

Ethiopia Chelbesa (Етіопія Челбеса) - етіопська арабіка класу спешелті митої обробки з плантацій в р..

378.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Negele Gorbitu

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Negele Gorbitu

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від за..

272.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sewda

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sewda

Ethiopia Sewda (Етіопія Севда) - етіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки з плантацій у ..

399.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Chelchele

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Chelchele

Ethiopia Yirgacheffe Chelchele (Етіопія Йіргачіф Челчеле) - етіопська арабіка митої обробки кла..

312.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Rutuma

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Rutuma

Kenya Rutuma Ruthagati AA (Кенія Рутума) - кенійська арабіка класу спешелті з плантацій кооперативу&..

460.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Papua New Guinea Kindeng

Свіжообсмажена кава в зернах Papua New Guinea Kindeng

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

403.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Keramo

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Keramo

Ethiopia Keramo (Ефіопія Керамо) – ефіопська арабіка класу спешелті натурального..

412.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Rujak Bebeg

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Rujak Bebeg

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

474.00грн

Показано з 1 по 15 із 87 (всього сторінок: 6)

У розділі "Фільтр-кава" ви знайдете широкий вибір кави в зернах світлого ступеня обсмаження для приготування так званими "відкритими" методами. Зерна класу преміум та спешеліті представлені у вигляді моносортів з різноманітних регіонів "кавового поясу". Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з кращих ростерів для обсмаження кави. До кожного з моносортів додається докладний опис смако-ароматичних відтінків. Кава в зернах упакована в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, та водночас дає можливість каві проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається відразу після обсмаження та охолодження кави