м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Uraga Raro BPB

Немає на складі
799.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Ethiopia Uraga Raro BPB

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загальноприйнятого кольором, присутністю кавових олій на поверхні зерна, неоднорідністю кольору тощо, проте зерно обсмажено правильно та якнайкраще для розкриття смако-ароматичного профілю

Ethiopia Uraga Raro Black Plastic Bags (Ефіопія Урага Раро) - ефіопська арабіка натуральної експериментальної обробки класу спешелті з плантацій регіону Сідамо, в районі Гуджі. Тут на сонячному невеликому пагорбі розміщується станція обробки Урага Раро, що належить та управляється компанією-експортером SNAP COFFEE. Фермерства, з яких постачається кава на станцію, мають високі врожаї завдяки родючим ґрунтам та високим стандартам аґротехнічних методів вирощування. Наразі 430 сусідніх фермерів привозять свої кавові вишні на Урагу Раро для продажу. Даний лот складають сорти Дега та Волішо, вирощені на висоті понад 1950 метрів над рівнем моря. Після ручного збору кава пройшла сортування методом занурювання у воду для видалення недозрілих ягід та додатково ручне сортування. Найбільш дозрілі та якісні вишні були загорнуті у щільну чорну пластикову плівку на 72 години. Протягом цього часу раз на день пластик відкривали та перемішували вишні для рівномірного доступу повітря. Після ферментації каву розклали на африканські ліжка шарами товщиною 2 см для сушіння протягом 10 днів. Після сушки кава пройшла повторне ручне сортування. В результаті всіх маніпуляцій маємо цікавий тропічний мультифруктовий профіль чашки

Ступінь обсмаження

Омні

Смако-ароматика

Ананас, папая, фейхоа, аґрус, какао-боби

Рекомендована для таких типів напоїв

Всі напої, приготовані "відкритим" методом

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica, Specialty Coffee