Colombia Virginia Salazar
Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загальноприйнятого кольором, присутністю кавових олій на поверхні зерна, неоднорідністю кольору тощо, проте зерно обсмажено правильно та якнайкраще для розкриття смако-ароматичного профілю
Colombia Virginia Salazar (Колумбія Вірджинія Салазар) - експериментальний спешелті-мікролот колумбійської арабіки натуральної обробки подовженої ферментації замороженням з регіону Квіндіо, Арменія. Цей лот ми отримали від відомої компанії-експортера Кофінет, яка спеціалізується на каві класу преміум та спешелті, а також на експериментальних обробках. На плантаціях з вулканічними ґрунтами, що знаходяться на висоті 1700 - 1900 метрів над рівнем моря вирощуються дерева Рожевого бурбону, з якого складається наш лот. Зараз цей сорт активно досліджується, оскільки його поява вважається результатом мутацій на висоті 2100 метрів над рівнем моря в місцевості Сан Адольфо, Уіла. Кавові вишні ретельно відбиралися ручним методом та доставлялися на станцію обробки Ла Вірджинія, де надалі цю каву піддали сухій аеробній ферментації протягом 24 годин. Потім кавові вишні розфасували в пакети та охолодили до температури нижче 22°С, і так утримували протягом 50 годин. Далі кавові вишні були заморожені і у такому стані знаходилися 72 години. Після процесу розморозки каву розклали на "африканські ліжка" та висушували за температури нижче 35°С з метою стабілізації та досягнення оптимального рівня вологості зерна. Такий складний процес ферментації надав зернам комплексної смако-ароматики у неочікуваній комбінації дескрипторів
Ступінь обсмаження
Світлий
Смако-ароматика
Сінабон, червоне яблуко, манго, какао, леквар, cava
Рекомендований для таких типів напоїв
Фільтр, Джезва
Рекомендації щодо приготування
Зерно рекомендується витримати не менше 3 діб від дати обсмаження
Особливості | |
Тип обсмаження | Cвітлий |
Склад | Арабіка |