м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для джезви

Свіжообсмажена кава в зернах Brew Blend PB14

Свіжообсмажена кава в зернах Brew Blend PB14

Brew Blend PB14 - спешелті-купаж двох арабік з Етіопії та Колумбії для приготування кави "відкрит..

518.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Arley Calderon #1

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Arley Calderon #1

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

660.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Villa Betulia

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Villa Betulia

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

590.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Aroresa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Aroresa

Ethiopia Aroresa (Етіопія Арореса) – етіопська арабіка класу преміум митого способу обробк..

325.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Danche

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Danche

Ethiopia Danche (Етіопія Данше) - етіопська арабіка класу спешелті митої обробки з плантацій в район..

479.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Duwancho

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Duwancho

Ethiopia Duwancho (Ефіопія Дуванчо) – етіопська арабіка класу спешелті натурального способ..

613.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Harchefa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Harchefa

Ethiopia Harchefa (Етіопія Харчефа) – етіопська арабіка класу преміум митого способу оброб..

325.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Negele Gorbitu

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Negele Gorbitu

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від за..

556.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sewda

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sewda

Ethiopia Sewda (Етіопія Севда) - етіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки з плантацій у ..

425.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Chelchele

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Chelchele

Ethiopia Yirgacheffe Chelchele (Етіопія Йіргачіф Челчеле) - етіопська арабіка митої обробки кла..

334.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Karimikui

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Karimikui

Kenya Karimikui (Кенія Карімікуй) - кенійська арабіка класу спешелті з плантацій регіону Рунгет..

484.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Papua New Guinea Kindeng

Свіжообсмажена кава в зернах Papua New Guinea Kindeng

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

429.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brew Blend G13

Свіжообсмажена кава в зернах Brew Blend G13

Brew Blend G13 - спешелті-купаж двох арабік з Етіопії для приготування кави "відкритими" метода..

452.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia El Cedro Sidra

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia El Cedro Sidra

Colombia El Cedro Sidra (Колумбія Ель Цедро Сідра) - нанолот колумбійської арабіки експериментальної..

604.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica El Perezoso

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica El Perezoso

Costa Rica El Perezoso (Коста-Ріка Ель Перезосо) -  костариканська арабіка натуральної ..

922.00грн

Показано з 1 по 15 із 87 (всього сторінок: 6)

У розділі "Кава для джезви" ви знайдете каву в зернах світлого та середнього ступеня обсмаження, яку ми рекомендуємо для приготування в джезві (турка / ібрік). Зерна класу преміум та спешеліті представлені у вигляді моносортів з різноманітних регіонів "кавового поясу". Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з кращих ростерів для обсмаження кави. До кожного з моносортів додається докладний опис смако-ароматичних відтінків. Каву в зернах упаковано в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, та водночас дає можливість зерну проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається відразу після обсмаження та охолодження кави