Ethiopia Harimufo
Ethiopia Harimufo (Ефіопія Харімуфо) — етіопська арабіка натуральної обробки з регіону Йіргачеф зони Гедео, місцина Гедеб. Кавові дерева вирощуються на висоті 1900–2300 м над рівнем моря у родючих червоно-коричневих глинистих ґрунтах із якісним дренажем, що сприяє рівномірному дозріванню кавових вишень. Більшість фермерів у регіоні мають ділянки менше 5 гектарів. Методи вирощування залишаються традиційними. Кава вирощується як частина інтегрованого «кавового саду» та переплітається з іншими продовольчими культурами. До складу цього лота входять локальні етіопські сорти арабіки та гібриди від JARC, зібрані у період з жовтня по січень. Фермери збирали та сортували кавові вишні вручну, видаляючи недозрілі та перезрілі ягоди, перш ніж доставити на станцію обробки. Кава пройшла класичну натуральну обробку з повільною сушкою під сонцем на "африканських" ліжках. Зерно посмажено у профілі "омні", що дає можливість готувати його у фільтрі та інших відкритих методах приготування
Ступінь обсмаження
Омні
Смако-ароматика
Яблучний пиріг, полуничне варення, нектарин
Насиченість ■■■□□
Кислинка ■■■□□
Солодкість ■■■□□
Гірчинка ■■□□□
Рекомендована для таких типів напоїв
Фільтр
Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження
Зерно рекомендується витримати не менше 5 діб від дати обсмаження
| Особливості | |
| Клас | Преміум |
| Тип обсмаження | Омні |
| Склад | Арабіка |














































