м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Gerse

Немає на складі
330.00грн

Ethiopia Gerse (Ефіопія Герсе) – ефіопська арабіка класу спешелті натурального способу обробки з плантацій, розташованих на території регіону Гедео, Кочере. Станція обробки Челекту була створена понад 18 років тому Янні Георгалісом – засновником компанії Moplaco, яка в свою чергу спеціалізується на торгівлі кавовим зерном з 1971 року.  Назва станції походить від міста розташування Челекту. Станція повністю оснащена сучасним обладнанням для обробки та експериментів з кавою. Висота зростання кавових дерев становить від 1990 до 2200 метрів над рівнем моря. Лот складають реліктові ефіопські сорти. Кавові вишні збиралися ручним методом з лютого по березень та були доставлені на станцію обробки Моплако Челекту для сортування з подальшою класичною натуральною обробкою та сушінням на африканських ліжках. Чашка має гарний баланс та комплексний фруктово-цитрусовий профіль з тропічними нотами. Еспресо має яскраву ароматику та достатньо високу кислотність

Ступінь обсмаження

Омні

Смако-ароматика

Лемонграс, помело, манго, яблучно-сливова пастила

Рекомендована для таких типів напоїв

Усі напої, приготовані "відкритим" методом та яскраво кислотний еспресо

Рекомендації щодо приготування

 Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Еспресо
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica, Specialty Coffee