м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для фільтра

Свіжообсмажена кава в зернах Burundi Budeca

Свіжообсмажена кава в зернах Burundi Budeca

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від зага..

542.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Alirio Rodriguez

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Alirio Rodriguez

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від за..

581.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Gaitania

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Gaitania

Colombia Gaitania (Колумбія Гайтанія) – високогірна колумбійська арабіка, вирощена на..

346.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Tumbaga DECAF

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Tumbaga DECAF

Colombia Tumbaga Decaffeinated (Колумбія Тумбага без кофеїну) - колумбійська арабіка без кофеїн..

466.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Banko Gotiti

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Banko Gotiti

Ethiopia Banko Gotiti (Етіопія Банко Готіті) — етіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки ..

500.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bishan Wate

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bishan Wate

Ethiopia Bishan Wate (Етіопія Бішан Вате) — етіопська арабіка класу спешелті митої об..

526.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bochessa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bochessa

Ethiopia Bochessa (Етіопія Бочеса) - ефіопська арабіка митого способу обробки з плантацій фермерства..

380.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bombe

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Bombe

Ethiopia Bombe (Ефіопія Бомбe) — спешелті-арабіка натуральної обробки з вуглекислотною мацерацією з ..

591.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Limu Seka

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Limu Seka

Ethiopia Limu Seka (Етіопія Ліму) — ефіопська арабіка митої обробки з мікрорегіону Ліму Сека, регіон..

417.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Manis #4 Lactic

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Manis #4 Lactic

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

578.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Nyeri Hill

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Nyeri Hill

Kenya Nyeri Hill (Кенія Нієрі Хілл) - кенійська арабікa класу спешелті з господарства Nyeri Hill, ро..

571.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Peru Huabal

Свіжообсмажена кава в зернах Peru Huabal

Peru Huabal (Перу Уабал) – перуанська арабіка митого способу обробки з району Уабал, розташованого в..

409.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Bruselas

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Bruselas

Colombia Bruselas (Колумбія Брузелас) – високогірна колумбійська арабіка митого способу обробки з де..

307.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Decaffeinated Pereira

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Decaffeinated Pereira

Colombia Decaffeinated Pereira (Колумбія Переіра без кофеїну) - колумбійська арабіка без кофеїн..

320.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Guayata

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Guayata

Colombia Guayata (Колумбія Гуаята) – колумбійська арабіка митого способу обробки класу преміум ..

274.00грн

Показано з 1 по 15 із 125 (всього сторінок: 9)

У розділі "Фільтр-кава" ви знайдете широкий вибір кави в зернах світлого ступеня обсмаження для приготування так званими "відкритими" методами. Зерна класу преміум та спешеліті представлені у вигляді моносортів з різноманітних регіонів "кавового поясу". Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з кращих ростерів для обсмаження кави. До кожного з моносортів додається докладний опис смако-ароматичних відтінків. Кава в зернах упакована в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, та водночас дає можливість каві проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається відразу після обсмаження та охолодження кави