м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для гейзера

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Do Lobo

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Do Lobo

Brazil Do Lobo (Бразилія До Лобо) - бразильська арабіка класу преміум натуральної обробки подов..

295.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Don Alfenas

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Don Alfenas

Brazil Don Alfenas (Бразилія Дон Альфенас) - бразильська арабіка класу преміум натуральної обро..

218.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brew Blend PB14

Свіжообсмажена кава в зернах Brew Blend PB14

Brew Blend PB14 - спешелті-купаж двох арабік з Етіопії та Колумбії для приготування кави "відкрит..

518.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Espresso Mix Colombia + India Malabar

Свіжообсмажена кава в зернах Espresso Mix Colombia + India Malabar

Espresso Mix Colombia + India Malabar (Колумбія та ІндІя Малабар) - купаж високогірної колум..

269.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Duwancho

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Duwancho

Ethiopia Duwancho (Ефіопія Дуванчо) – етіопська арабіка класу спешелті натурального способ..

613.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sewda

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sewda

Ethiopia Sewda (Етіопія Севда) - етіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки з плантацій у ..

425.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brew Blend G13

Свіжообсмажена кава в зернах Brew Blend G13

Brew Blend G13 - спешелті-купаж двох арабік з Етіопії для приготування кави "відкритими" метода..

452.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica El Perezoso

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica El Perezoso

Costa Rica El Perezoso (Коста-Ріка Ель Перезосо) -  костариканська арабіка натуральної ..

922.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Chelbesa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Chelbesa

Ethiopia Chelbesa (Етіопія Челбеса) - етіопська арабіка класу спешелті митої обробки з плантацій в р..

403.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Aura Magna A17

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Aura Magna A17

Brazil Aura Magna A17 (Бразилія Аура Магна) - арабіка класу преміум з плантацій бразильського ф..

202.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Jean Faleiros

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Jean Faleiros

Brazil Jean Faleiros (Бразилія Жан Фалейрос) -  бразильська арабіка класу спешелті натуральної ..

336.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Patrocinio

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Patrocinio

Brazil Patrocinio (Бразилія Патрочініо) - бразильська арабіка класу преміум натуральної обробки з пл..

415.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Peaberry Pearl

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Peaberry Pearl

Brazil Peaberry Pearl (Бразилія) - 100% арабіка класу преміум з плантацій великого бразильсь..

81.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Vera De Oliveira

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Vera De Oliveira

Brazil Vera De Oliveira Nunes (Бразилія) - арабіка класу преміум натуральної обробки з пла..

225.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Yellow Arara

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Yellow Arara

Brazil Yellow Arara Peaberry (Бразилія) - арабіка класу преміум з плантацій бразильського ..

168.00грн

Показано з 1 по 15 із 50 (всього сторінок: 4)

У розділі "Кава для гейзера" ви знайдете каву в зернах середнього ступеня обсмаження, яку ми рекомендуємо для приготування в гейзерній кавоварці (мока). Зерна класу преміум та спешеліті представлені у вигляді моносортів та купажу з різноманітних регіонів "кавового поясу". Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з кращих ростерів для обсмаження кави. До кожного з сортів додається докладний опис смако-ароматичних відтінків. Каву в зернах упаковано в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, і одночасно дає можливість зерну проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається відразу після обсмаження та охолодження кави