м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Kochere

  • Ethiopia Kochere
Немає на складі
233.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Ethiopia Kochere

Ethiopia Grade 1 Kochere (Ефіопія Кочере) - 100% ефіопська арабіка класу спешелті з плантацій мікрорегіону Gedeo (який несе в собі збірний смакоароматичний образ кави Yirgacheffe) у районі станції обробки Kochere. Більшість кавових дерев з цього мікрорегіону належить до специфічного для цієї місцевості різновиду під назвою Kurume. Властивістю цього різновиду арабіки є менше за розміром, ніж зазвичай, та більш насичене "кремове" зерно. Висота зростання кавових дерев 1850-1950 метрів над рівнем моря. Під контролем фірми MoPlaCo, яка займається вирощуванням, обробкою, сортуванням кавових зерен виключно класу спешеліті, у зборі врожаю для обробки на станції Кочере бере участь близько 650 фермерів. Завдяки ручному збору і ретельному сортуванню тільки стиглі ягоди потрапляють на подальшу обробку. Після видалення з кавових зерен м'якоті їх занурюють у резервуари для ферментування на 24-36 годин у залежності від погодних умов. Після завершення процесу ферментації зерно промивають і сортують за щільністю за допомогою спеціальних промивних каналів. Далі кавове зерно проходить сушку на "африканських ліжках". Смакові характеристики: комплексний, багатий, збалансований, з м'якою кислотністю і легкою солодкістю напій. Жасмин, абрикос і відтінок суниці. У післясмаку вершки та шоколад. Тіло середньої щільності

Ступінь обсмаження

Світлий

Аромат

Цитрусовий

Смак

Жасмин, абрикос, суниця

Післясмак

Вершки та шоколад

Рекомендований для таких типів напоїв

Всі напої, приготовані "відкритим" способом

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмаження рекомендується витримати не менше 2 діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Світла
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Kochere, Specialty Coffee