м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
1 відгуків

Ethiopia Negele Gorbitu

В наявності
556.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Ethiopia Negele Gorbitu

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загальноприйнятого кольором, присутністю кавових олій на поверхні зерна, неоднорідністю кольору тощо, проте зерно обсмажено правильно та якнайкраще для розкриття смако-ароматичного профілю

Ethiopia Negele Gorbitu (Етіопія Негеле Горбіту) - мікролот етіопської арабіки класу спешелті натуральної анаеробної обробки з плантацій фермерства Харенжа, регіон Гедео, Йіргачіф. Даний лот був вирощений під персональним наглядом подружжя Гізау та Фрехівот, які займаються пошуком правильних поєднань сортів, методів вирощування та обробки для виробництва дійсно чудових спешелті-лотів. Їхня ферма знаходиться на висоті близько 2000 метрів над рівнем моря, що дає зерну при визріванні досягати високої комплексності у ароматі та смаку. Власники ферми також підтримують місцевих дрібних фермерів, регулярно спрямовуючи частину своїх прибутків на покращення потужностей обробки та якості кави, таким чином дозволяючи підвищувати рівень професіоналізму та створювати кращий продукт. Наш лот складається з трьох місцевих сортів: Дега, Волішу та Куруме. Для підвищення якості зерна на станції обробки відбувалося виключно ручне сортування кавових вишень. Далі наша кава пройшла п'ятиденну анаеробну натуральну ферментацію: кавові вишні засипали у поліетиленові пакети, закрили задля уникнення контакту з киснем та склали ферментуватися у прохолодному приміщенні. Після цього зерно пройшло сушіння на "африканських ліжках" з регулярним перегортанням ферментованих кавових вишень. Така обробка надала зерну екзотичну і потужну смако-ароматику з нотами тропічних фруктів, спецій та трав'яного лікеру

Ступінь обсмаження

Омні

Смако-ароматика

Диня, карамболь, кола, папая, трав'яний лікер, чорний шоколад

Насиченість     ■■■■■
Кислинка          ■■■□□
Гірчинка           ■■□□□
Солодкість       ■■■■□

Рекомендована для таких типів напоїв

Фільтр, Джезва

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Спешелті
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica, Specialty Coffee