м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Limu Seka

В наявності
417.00грн

  • Виробник: CAFEBOUTIQUE
  • Назва: Ethiopia Limu Seka

Ethiopia Limu Seka (Етіопія Ліму) — ефіопська арабіка митої обробки з мікрорегіону Ліму Сека, регіон Джима. Лот оброблено на станції Fahem General Trading PLC, заснованій Ато Мохамедом Лало та його дружиною. Окрім власної плантації, компанія закуповує вишні у майже 3000 дрібних фермерів, використовуючи станцію як централізований хаб для обробки. Висота вирощування сягає високогірних терас плато Джимма, відомого своєю родючістю та сприятливим кліматом, та становить 1900 м над рівнем моря. Саме тут формуються характерні для Ліму солодкі та делікатні відтінки чашки. У період врожаю Fahem забезпечує роботою понад 500 працівників, охоплюючи не лише обробку кави, але й сертифікацію, навчання фермерів та управління пасіками. Частина прибутку компанії щорічно інвестується у розвиток громади: електрифікацію, школи, забезпечення фермерів інструментами. Збір ягід здійснювався вручну та щодня фермери доставляли стиглі ягоди на станцію. Тут вишні одразу депульпували за допомогою механічного обладнання та джерельної води, після чого зерно ферментували у резервуарах з водою від 24 до 48 годин залежно від погодних умов. Далі зерно ретельно промили у каналах зі свіжою водою та висушили: спочатку кілька днів у затінку до вологості 30%, а потім близько двох тижнів на африканських ліжках під сонцем до оптимальної вологості 11%. Після цього кава відправилася на стабілізацію у вентильовані склади та згодом на експорт

Ступінь обсмаження

Світлий

Смако-ароматика

Білі порічки, лимонний курд, меліса, липовий цвіт

Насиченість     ■■■□□
Кислинка          ■■■□□
Солодкість       ■■■□□
Гірчинка           ■■□□□

Рекомендована для таких типів напоїв

Фільтр

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Преміум
Тип обсмаження Cвітлий
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica