м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Тургенєвська, 16
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для еспресо

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Jean Faleiros

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Jean Faleiros

Brazil Jean Faleiros (Бразилія Жан Фалейрос) -  бразильська арабіка класу спешелті натуральної ..

336.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Patrocinio

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Patrocinio

Brazil Patrocinio (Бразилія Патрочініо) - бразильська арабіка класу преміум натуральної обробки з пл..

203.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах CafeBoutique Espresso Blend 3.1

Свіжообсмажена кава в зернах CafeBoutique Espresso Blend 3.1

CafeBoutique Espresso Blend 3.1 (еспресо суміш) - купаж бразильської арабіки натуральної обр..

232.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Decaffeinated Pereira

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Decaffeinated Pereira

Colombia Decaffeinated Pereira (Колумбія Переіра без кофеїну) - колумбійська арабіка без кофеїн..

298.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Supremo + India Malabar

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Supremo + India Malabar

Colombia Supremo + India Malabar (Колумбія Супремо та ІндІя Малабар) - купаж високогірної пр..

261.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica Los Toros

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica Los Toros

Costa Rica Los Toros (Коста-Ріка Лос Торос) – мікролот костариканської арабіки класу спеше..

272.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Aricha

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Aricha

Ethiopia Aricha (Ефіопія Аріча) - етіопська арабіка класу преміум митої обробки з плантацій в районі..

287.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sed Loya

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sed Loya

Ethiopia Sed Loya (Етіопія Сед Лоя) – етіопська арабіка класу преміум натурального сп..

292.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Rujak Bebeg

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Rujak Bebeg

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

246.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Rutuma

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Rutuma

Kenya Rutuma Ruthagati AA (Кенія Рутума) - кенійська арабіка класу спешелті з плантацій кооперативу&..

460.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Papua New Guinea Kindeng

Свіжообсмажена кава в зернах Papua New Guinea Kindeng

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

403.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Rwanda Impano

Свіжообсмажена кава в зернах Rwanda Impano

Rwanda Impano (Руанда Імпано) – руандійська арабіка класу преміум митого способу обробки з..

261.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil B-34 Banana

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil B-34 Banana

Brazil B-34 "Banana" - 100% бразильська арабіка класу спешелті різновиду Yellow Bourbon від тре..

396.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Keramo

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Keramo

Ethiopia Keramo (Ефіопія Керамо) – ефіопська арабіка класу спешелті натурального..

412.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах CafeBoutique Espresso Blend 3

Свіжообсмажена кава в зернах CafeBoutique Espresso Blend 3

CafeBoutique Espresso Blend 3 (еспресо суміш) - купаж бразильської арабіки натуральної оброб..

68.00грн

Показано з 1 по 15 із 95 (всього сторінок: 7)

У розділі "Кава для еспресо" представлений широкий вибір кави в зернах середнього ступеня обсмаження для приготування в еспресо-кавоварках. Зерна класу преміум та спешеліті з різноманітних регіонів "кавового поясу" представлені у вигляді моносортів і купажів. Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з найкращих ростерів для обсмаження кави. До кожного моносорту та купажу додається докладний опис смако-ароматичних відтінків напою. Кава в зернах упакована в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, та водночас дає можливість зерну проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається одразу після обсмаження та охолодження кави