м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Тургенєвська, 16
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для еспресо

Свіжообсмажена кава в зернах CafeBoutique Espresso Blend 3.1

Свіжообсмажена кава в зернах CafeBoutique Espresso Blend 3.1

CafeBoutique Espresso Blend 3.1 (еспресо суміш) - купаж бразильської арабіки натуральної обр..

234.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Decaffeinated Pereira

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Decaffeinated Pereira

Colombia Decaffeinated Pereira (Колумбія Переіра без кофеїну) - колумбійська арабіка без кофеїн..

282.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Supremo + India Malabar

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Supremo + India Malabar

Colombia Supremo + India Malabar (Колумбія Супремо та ІндІя Малабар) - купаж високогірної пр..

248.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Congo Rutshuru

Свіжообсмажена кава в зернах Congo Rutshuru

Congo Rutshuru (Конго Рутшуру) – конголезька арабіка класу преміум митого способу обробки з пла..

246.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica Corazon De Jesus

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica Corazon De Jesus

Costa Rica Corazon De Jesus (Коста-Рика Коразон Де Хесус) – мікролот костариканської арабі..

251.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica La Pastora

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica La Pastora

Costa Rica La Pastora (Коста-Ріка Ла Пастора) - костариканська арабіка класу преміум митої о..

254.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Goro

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Goro

Ethiopia Goro (Ефіопія Горо) – ефіопська арабіка 1-го грейду класу спешелті натурального способ..

337.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Keramo

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Keramo

Ethiopia Keramo (Ефіопія Керамо) – ефіопська арабіка класу спешелті натурального..

412.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sed Loya

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Sed Loya

Ethiopia Sed Loya (Ефіопія Сед Лоя) – ефіопська арабіка класу преміум натурального сп..

276.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala La Libertad

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala La Libertad

Guatemala La Libertad (Гватемала Ла Лібертад) – гватемальська арабіка класу преміум натура..

286.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах India Monsooned Malabar

Свіжообсмажена кава в зернах India Monsooned Malabar

India Monsooned Malabar AA (Індія Мусонована Малабар) - відбірна індійська мита мусонована араб..

262.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Rujak Bebeg

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Rujak Bebeg

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

228.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Rutuma

Свіжообсмажена кава в зернах Kenya Rutuma

Kenya Rutuma Ruthagati AA (Кенія Рутума) - кенійська арабіка класу спешелті з плантацій кооперативу&..

430.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil B-34 Banana

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil B-34 Banana

Brazil B-34 "Banana" - 100% бразильська арабіка класу спешелті різновиду Yellow Bourbon від тре..

396.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах CafeBoutique Espresso Blend 3

Свіжообсмажена кава в зернах CafeBoutique Espresso Blend 3

CafeBoutique Espresso Blend 3 (еспресо суміш) - купаж бразильської арабіки натуральної оброб..

68.00грн

Показано з 1 по 15 із 89 (всього сторінок: 6)

У розділі "Кава для еспресо" представлений широкий вибір кави в зернах середнього ступеня обсмаження для приготування в еспресо-кавоварках. Зерна класу преміум та спешеліті з різноманітних регіонів "кавового поясу" представлені у вигляді моносортів і купажів. Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з найкращих ростерів для обсмаження кави. До кожного моносорту та купажу додається докладний опис смако-ароматичних відтінків напою. Кава в зернах упакована в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, та водночас дає можливість зерну проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається одразу після обсмаження та охолодження кави