м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Тургенєвська, 16
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46

Кава для еспресо

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Yellow Arara

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Yellow Arara

Brazil Yellow Arara Peaberry (Бразилія) - арабіка класу преміум з плантацій бразильського ..

83.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах CafeBoutique Espresso Blend 3.1

Свіжообсмажена кава в зернах CafeBoutique Espresso Blend 3.1

CafeBoutique Espresso Blend 3.1 (еспресо суміш) - купаж бразильської арабіки натуральної обр..

76.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Decaffeinated Tolima

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Decaffeinated Tolima

Colombia Decaffeinated Tolima (Колумбія Толіма без кофеїну) - колумбійська арабіка без кофеїну ..

105.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia La Claudina 11

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia La Claudina 11

Colombia La Claudina Lot #11 (Колумбія Ла Клаудіна) - спешелті-лот колумбійської арабіки н..

151.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Supremo + India Malabar

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Supremo + India Malabar

Colombia Supremo + India Malabar (Колумбія Супремо та ІндІя Малабар) - купаж високогірної пр..

81.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica Tres Nubes

Свіжообсмажена кава в зернах Costa Rica Tres Nubes

Costa Rica Tres Nubes (Коста-Рика Трес Нубес) - арабіка митої обробки преміум-класу з планта..

88.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Buku Sayisa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Buku Sayisa

Ethiopia Buku Sayisa Grade 1 (Ефіопія Буку Саїса) – ефіопська арабіка класу спешелті натур..

142.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Gelana Abaya

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Gelana Abaya

Ethiopia Gelana Abaya (Ефіопія Гелана Абая) - ефіопська арабіка класу спешелті натуральної..

124.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Limu

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Limu

Ethiopia Limu (Ефіопія Ліму) - ефіопська арабіка класу преміум митої обробки з плантацій, ..

76.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Nensebo Refisa

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Nensebo Refisa

Ethiopia Nensebo Refisa (Ефіопія Ненсебо Рефіса) - ефіопська арабіка натуральної обробки класу ..

95.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах India Monsooned Malabar

Свіжообсмажена кава в зернах India Monsooned Malabar

India Monsooned Malabar AA (Індія Мусонована Малабар) - відбірна індійська мита мусонована араб..

84.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Frinsa Collective A2

Свіжообсмажена кава в зернах Indonesia Frinsa Collective A2

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

165.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Rwanda Rugali

Свіжообсмажена кава в зернах Rwanda Rugali

Rwanda Rugali (Руанда Руґалі) - арабіка класу преміум з плантацій регіону Nymasheke в західній ..

90.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Uganda Zira Empisa 1

Свіжообсмажена кава в зернах Uganda Zira Empisa 1

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загаль..

153.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil B-34 Banana

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil B-34 Banana

Brazil B-34 "Banana" - 100% бразильська арабіка класу спешелті різновиду Yellow Bourbon від тре..

396.00грн

Показано з 1 по 15 із 69 (всього сторінок: 5)

У розділі "Кава для еспресо" представлений широкий вибір кави в зернах середнього ступеня обсмаження для приготування в еспресо-кавоварках. Зерна класу преміум та спешеліті з різноманітних регіонів "кавового поясу" представлені у вигляді моносортів і купажів. Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з найкращих ростерів для обсмаження кави. До кожного моносорту та купажу додається докладний опис смако-ароматичних відтінків напою. Кава в зернах упакована в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки, та водночас дає можливість зерну проходити дегазацію після обсмаження. Фасування зерна відбувається одразу після обсмаження та охолодження кави