м.Київ, вул.Хорива, 4
м.Київ, вул.Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(044) 599-17-88
(066) 58-28-658
(098) 977-32-32
(044) 58-77-498

Кава для еспресо

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil B-34 Banana

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil B-34 Banana

Brazil B-34 "Banana" - 100% бразильська арабіка класу спешелті різновиду Yellow Bourbon від тре..

110.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Peaberry Pearl

Свіжообсмажена кава в зернах Brazil Peaberry Pearl

Brazil Peaberry Pearl (Бразилія) - 100% арабіка класу преміум з плантацій великого бразильск..

81.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Burundi Umucowikawa

Свіжообсмажена кава в зернах Burundi Umucowikawa

Burundi Umucowikawa (Бурунді Умуковікава) - 100% африканська арабіка класу преміум з плантацій в рай..

91.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах CafeBoutique Espresso Blend 3

Свіжообсмажена кава в зернах CafeBoutique Espresso Blend 3

CafeBoutique Espresso Blend 3 (еспресо суміш) - купаж бразильської арабіки натуральної оброб..

69.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Supremo + India Malabar

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Supremo + India Malabar

Colombia Supremo + India Malabar (Колумбія Супремо та ІндІя Малабар) - купаж високогірної пр..

73.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Congo Kawa Kabuya

Свіжообсмажена кава в зернах Congo Kawa Kabuya

Congo Kivu Kawa Kabuya (Конго Ківу) - кава преміум-класу з північного регіону Lubero/Bashu у Демокра..

86.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах El Salvador Las Cruces

Свіжообсмажена кава в зернах El Salvador Las Cruces

El Salvador Las Cruces peaberry - 100% мита арабіка класу спешеліті від Nordic Approach, відомого тр..

108.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Teppi

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Teppi

Ethiopia Teppi -  (Ефіопія Тепі) - 100% ефіопська арабіка класу преміум митої обробки з плантац..

73.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Aricha Natural

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Yirgacheffe Aricha Natural

Ethiopia Yirgacheffe Grade 1 Natural Aricha (Ефіопія Йіргачіф) - 100% ефіопська ар..

123.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala El Zapote Gesha

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala El Zapote Gesha

Guatemala El Zapote Gesha - 100% гватемальська арабіка класу спешелті різновиду Gesha. Це реліктовий..

270.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala La Providencia

Свіжообсмажена кава в зернах Guatemala La Providencia

Guatemala La Providencia - 100% арабіка класу преміум з високогірних плантацій фермерства Ла Провіде..

80.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах India Monsooned Malabar

Свіжообсмажена кава в зернах India Monsooned Malabar

India Monsooned Malabar AA (Індія Мусонована Малабар) - відбірна індійська мита мусонована араб..

81.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Mexico Decaffeinated Organic

Свіжообсмажена кава в зернах Mexico Decaffeinated Organic

Mexico Decaffeinated Organic / Pico De Orizaba EP (Мексика без кофеїну / органічний) - ..

85.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Nicaragua La Pavona

Свіжообсмажена кава в зернах Nicaragua La Pavona

Nicaragua La Pavona - високогірна 100% арабіка класу преміум митої обробки з плантацій господар..

78.00грн

Свіжообсмажена кава в зернах Congo Domaine Katale

Свіжообсмажена кава в зернах Congo Domaine Katale

Congo Kivu Lake Domaine Katale (Конго Ківу) - кава зі східного регіону Rutshuru Nord Kivu в Демократ..

73.00грн

Показано з 1 по 15 із 24 (всього сторінок: 2)

У розділі "Кава для еспресо" представлений широкий вибір кави в зернах середнього ступеня обсмаження для приготування в еспресо-кавоварках. Зерна класу преміум та спешеліті з різноманітних регіонів "кавового поясу" представлені у вигляді моносортів і купажів. Обсмаження кавових зерен відбувається на обладнанні Giesen - одних з найкращих ростерів для обсмаження кави. До кожного моносорту та купажу додається докладний опис смако-ароматичних відтінків напою. Кава в зернах упакована в спеціальну герметичну багатошарову упаковку з вбудованим одностороннім клапаном, який не допускає потрапляння повітря всередину упаковки і одночасно дає можливість зерну проходити дегазацію після обсмаження. Фасовка зерна відбувається одразу після обсмаження і охолодження кави


Помилка в тексті:

Дякуємо!
Ваш коментар надіслано!