Rwanda Impano
Rwanda Impano (Руанда Імпано) – руандійська арабіка класу преміум митого способу обробки з плантацій західної провінції Руанди. Зерно для пребленду Impano вирощують біля 80 000 дрібних фермерів, кожен з яких має менше, ніж 300 кавових дерев. Це дозволяє отримувати стабільний смаковий та ароматичний профіль кави з року в рік. Висота вирощування кавових дерев становить 1400 - 1900 метрів над рівнем моря. Родючі вулканічні ґрунти та гарні опади дають можливість кавовим зернам набирати потенціал для перетворення у процесі обсмаження та приготування у багату смакоароматичну палітру напою. Лот складається цілком з одного сорту, притаманного класичній раундійській каві - Червоного бурбону. Кавові ягоди збиралися ручним методом з березня по червень. Після цього вони пройшли класичну миту обробку з 8-годинною ферментацією у бродильних резервуарах, та сушку на "африканських ліжках". В результаті маємо м'яку збалансовану чашку з комплексною ягідно-плодовою ароматикою та цитрусовими нотами
Ступінь обсмаження
Середній
Смако-ароматика
Червоний чай, лимон, сушене яблуко, вишня
Рекомендована для таких типів напоїв
Еспресо
Рекомендації щодо приготування
Для приготування еспресо зерно має "вилежатися" як мінімум 5 діб від дати обсмаження
Особливості | |
Клас | Преміум |
Тип обсмаження | Еспресо |
Склад | Арабіка |