м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Panama Piedra Candela Gesha, 100 г

  • Panama Piedra Candela Gesha, 100 г
Немає на складі
792.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Panama Piedra Candela Gesha

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загальноприйнятого кольором, присутністю кавових олій на поверхні зерна, неоднорідністю кольору тощо, проте зерно обсмажено правильно та якнайкраще для розкриття смако-ароматичного профілю

Panama Piedra Candela Gesha (Панама П'єдра Кандела Геша) - нанолот панамської арабіки натуральної анаеробної обробки рідкісного сорту Геша з фермерства Найнті Плас Кандела Естейтс, регіон Пьедра Кандела. Джозеф Бродскі, засновник компанії Ninety Plus, у 2005 році вперше приїхав до Ефіопії, де надихнувся дикими лісами Ефіопії, і відтворив такі ж "дикі" умови зростання кави на плантаціях Найнті Плас. Кавові дерева зростають на багатому мінералами вулканічному ґрунті, вік якого лише 400 - 500 років. Плантації розташовані на висоті 1200 - 1550  метрів над рівнем моря. Збір кавових вишень відбувався вручну. Кавові вишні відразу замочили у воді для видалення дефектних плодів. Після цього відбувалося ручне сортування від недозрілих, перестиглих та пошкоджених ягід. Далі вишні пройшли процес натуральної анаеробної обробки - їх ферментували в анаеробному середовищі у натуральній оболонці, після чого висушили тонким шаром, постійно перемішуючи, накриваючи в найспекотніші години дня та найвологіші години ночі, аби уникнути подальшої ферментації та руйнівних процесів у м'якоті. Цей процес забезпечив повільне та однорідне сушіння, що додало зерну стабільності фізичних показників  та, відповідно, якості вже смаженої кави. Напій має надпотужну ароматику з нотами алое, гібіску та темної сливи. У смаку - маракуя, мараскинова вишня, кизил. У післясмаку кизилове варення та слива

Тип обробки

Натуральна
 анаеробна

Ступінь обсмаження

Омні


Смако-ароматика

Маракуя, алое, мараскинова вишня, кизил, гібіск, темна слива

Рекомендований для таких типів напоїв

Усі напої, приготовані "відкритим" способом, чудово відкривається у джезві

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 3 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Panama Arabica, Geisha