м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
1 відгуків

Nicaragua La Pavona

  • Nicaragua La Pavona
Немає на складі
78.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Nicaragua La Pavona

Nicaragua La Pavona - високогірна 100% арабіка класу преміум митої обробки з плантацій господарства Los Andes, що знаходиться в мікрорегіоні La Pavona департаменту Jinotega. Кавові дерева зростають на висоті 1100-1300 метрів над рівнем моря. Лот сформовано з наступних сортів арабіки: Червоний катуай, Катура та Пакас. Власник господарства Ульріх Саламун, австрієць за походженням, виробляє високоякісну каву з 2003 року. На його фермі кавові ягоди збирають лише вручну, далі депульпують та промивають, потім попередньо просушують на сонці. Після чого зерно перевозять на сімейну сушильну станцію, де відбувається процес остаточної сушки та вилежка зерна тривалістю 6 тижнів. Далі зерно очищують від пергаментної оболонки та готують до експорту. Смакові характеристики: цитрус, карамель, марципан. У післясмаку нотки темного шоколаду, помірна гірчинка. Найкраще смакує у еспресо


Ступінь обсмаження


Середній

 

Аромат


Мандарин

 

Смак


Цитрусові, карамель, марципан


Післясмак


Легка гірчинка темного шоколаду


Рекомендована для таких типів напоїв

Еспресо

Загальні рекомендації до вживання кави свіжої обсмажки

для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше двох діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Середня
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Nicaragua Arabica