м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Kenya Kabare Kiangombe

  • Kenya Kabare Kiangombe
Немає на складі
134.00грн

Kenya Kabare Kiangombe (Кенія Кабаре) - 100% кенійська арабіка класу спешелті митої обробки з плантацій регіону Kirinyaga. Кавові дерева зростають на висоті близько 1700-1800 метрів над рівнем моря в тіні інших дерев. Даний лот складається з характерних "кенійських" сортів: SL34, SL28, Ruiru 11 та Batian. Кава проходила обробку на станції промивки Kiangombe, яка входить до кооперативу Kabare FCS. У кооператив входять численні дрібні господарства, кожне з яких має у власності близько 250 кавових дерев. Після ручного збору фермери транспортують кавові ягоди на станцію обробки, де відбувається ручне сортування кавових ягід та процес депульпації за допомогою спеціальних машин. "Суха" ферментація відбувається протягом 24-36 годин в залежності від погодних умов. Слідом йде промивання/сортування зерна по щільності у гравітаційних каналах , вимочування у резервуарах зі свіжою водою та сушка на "африканських ліжках" близько 20 днів. Напій має тонкий ягідний аромат, комплексний смак з нотами барбарису, яблучного сидру та ревеню

Ступінь обсмаження

Світлий

Аромат

Червоні ягоди, барбарис

Смак

Барбарис, сидр брют, ревінь

Післясмак

Яблучна кислинка

Рекомендована для таких типів напоїв

Усі напої, приготовані "відкритим" методом

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

для приготування свіжобсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше  2 діб

Особливості
Тип обсмаження Світла
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Kenya Arabica, Specialty Coffee