м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Yabito Tome

  • Ethiopia Yabito Tome
Немає на складі
118.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Ethiopia Yabito Tome

Ethiopia Yabito Tome - 100% ефіопська арабіка класу спешелті митої обробки з плантацій в районі Guji/Uraga. Станція обробки Yabito Tome. Зерно постачається від трейдеру Trabocca, який закуповує у фермерів зерна виключно класу преміум та спешелті. Сама станція обробки знаходиться на висоті біля 2300 метрів над рівнем моря, а деякі плантації, з яких кава потрапляє до обробки, навіть вище. Кава на таких висотах дозріває повільніше ніж зазвичай, що дає можливість зерну досягнути вищого потенціалу у смако-ароматиці. Дрібні фермери з найближчих сел збирають каву для подальшої обробки на станції Ябіто. Кавові ягоди збирають вручну і доставляють на станцію обробки за кілька годин після збору. Перед обробкою плоди ретельно перебирають вручну та депульпують. Далі відбувається ферментація у воді з подальшим сушінням на "африканських ліжках". Смако-ароматичні характеристики: у ароматі відтінки абрикосу та зеленого чаю, збалансований смак з нотами абрикосу, обліпихи та какао. У посмаку шоколад


Ступінь обсмаження

Світлий

Аромат

Абрикос, зелений чай

Смак


Абрикос, обліпиха, какао

Післясмак


Шоколад

Рекомендований для таких типів напоїв

Усі напої, приготовані "відкритим" способом

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмаження рекомендується витримати не менше 2 діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Світла
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica, Specialty Coffee