м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Goro

Немає на складі
655.00грн

Ethiopia Goro (Етіопія Горо) – етіопська арабіка класу спешелті натурального способу обробки з плантацій регіону Гуджі, підрегіону Гамбела, поблизу станції обробки Горо. Висота розташування кавових дерев 2100 - 2300 метрів над рівнем моря створює мікроклімат із теплих днів та холодних ночей, сприяючи довгому дозріванню кавових вишень, що дає зернам комплексний смак та потужну ароматику. Лот переважно складається з ефіопського гібриду арабіки JARC 74110. На нижчих висотах кава збиралася з жовтня по грудень, на вищих - з листопада по січень. Дозрілі кавові вишні збиралися ручним вибірковим методом, потім занурювалися у воду для видалення пере- та недозрілих, а вже потім потім розкладалися на африканських ліжках для сушіння, яке тривало 21 день. Протягом цього часу кавові вишні згрібали та перемішували задля забезпечення рівномірного просушування. Після цього кавові вишні витримувалися на складі. Далі каву полущили, додатково відсортували, прочистили та підготували до експорту

Ступінь обсмаження

Середній

Смако-ароматика

Слива, мед, бергамот, какао-боби

Рекомендований для таких типів напоїв

Еспресо, Джезва, Гейзер

Рекомендації щодо приготування

Для приготування еспресо зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Средняя
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica, Specialty Coffee