м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Gelana Abaya

Немає на складі
284.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Ethiopia Gelana Abaya

Ethiopia Gelana Abaya (Ефіопія Гелана Абая) - ефіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки з плантацій регіону Йіргачіф, підрегіон Оромія, поблизу станції обробки Гелана Абая. Поєднання високогірності зростання кавових дерев (1750 - 1900 метрів над рівнем моря),  родючих ґрунтів, постійних і рясних дощів та майстерності місцевих фермерів сприяє високому статусу кави даного регіону. До лота входить зерно локальних гібридів кавових дерев, які дико зростають в тіні інших дерев, набуваючи унікальних смако-ароматичних характеристик. Кавовий врожай зібрали вручну та доставили на станцію обробки для ретельного ручного сортування. Відібравши лише стиглі вишні, їх розмістили на африканських ліжках для сушки на сонці протягом 12 - 15 днів. Вишні постійно перемішували та згрібали на день для забезпечення рівномірного процесу сушіння. Вдень у спекотні години їх вкривали, щоб захистити від пошкодження сонячними променями, а вночі - для захисту від дощів та вологи. Після того як кава висушилась до необхідного рівня вологості, її  полущили, ще раз ретельно відсортували та упакували для експорту. Смако-ароматика напою: слива, полуниця, груша, ромова баба. Чудово розкривається в еспресо

Ступінь обсмаження

Середній

Аромат

Слива, полуниця, еклер

Смак

Слива, полуниця, груша, ромова баба 

Післясмак

Узвар, курага

Рекомендований для таких типів напоїв

Еспресо, джезва

Рекомендації щодо приготування

Для приготування еспресо зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Средняя
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica, Specialty Coffee