м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Ambela espresso

Немає на складі
83.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Ethiopia Ambela

Ethiopia Ambela (Ефіопія Амбела) - 100% ефіопська арабіка класу преміум з плантацій в районі Guji, що знаходяться поблизу станції обробки Ambela. Зерно постачається відомою компанією-мікротрейдером Trabocca, яка займається зерном виключно класу преміум та спешелті. Висота зростання кавових дерев 1900-1980 метрів над рівнем моря. У листопаді фермери, власники 6000 господарств  поблизу промивної станції, збирають стиглі кавові вишні та доставляють їх на обробку. На станції каву промивають річковою водою, після чого відбувається 36-48 годинна ферментація в бродильних резервуарах. Така обробка доповнює кислотність майбутнього напою, приготовленого з даного зерна. Після ферментації каву промивають, розкладають тонким шаром та сушать на "африканських ліжках" протягом 10 днів, після чого досушують ще 21 день на сушильних столах, перемішуючи та дбаючи про якість кавових зерен. Смако-ароматичні характеристики:  персик, лимон, молочний шоколад

Ступінь обсмаження

Середній

Аромат

Персик, цвіт акації

Смак

Персик, лимон, молочний шоколад

Післясмак

Молочний шоколад

Рекомендований для таких типів напоїв

Еспресо, гейзер

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмаження рекомендується витримати не менше 2 діб

    для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

    Особливості
    Тип обсмаження Середня
    Склад Арабіка

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
        Погано           Добре

    Теги: Ethiopia Arabica