Costa Rica Tarrazu
Costa Rica Tarrazu "La Pastora" (Коста-Ріка Тарразу) - високогірна 100% арабіка митої обробки класу SHB EP (Strictly Hard Bean / European Preparation) з плантацій кооперативу CoopeTarrazu, території якого розташовуються в регіонах Tarrazú і Leon Cortes. Торгова марка "La Pastora" існує більше як 50 років та являє собою регіональний бленд арабік з 8 різних громад регіону Los Santos Tarrazú, що розташовуються на висотах від 1200 до 1600 метрів над рівнем моря. Збір кавових ягід здійснюється вручну, що позитивно позначається на якості зеленого зерна. Сорти арабіки, що вирощуються на цій території: Caturra і Catuai. Кавові плантації розташовані у безпосередній близькості від вулкана San Marcos. Ґрунт вулканічного походження дає у смаку ніжну цитрусову кислинку. Смакові характеристики: цитрус, шоколад, тропічні фрукти. У післясмаку ноти молочного шоколаду, помірна гірчинка. Яскравий, але не різкий смак, щільне тіло, відмінний аромат
Ступінь обсмаження
Середній
Аромат
Вишня, цитруси
Смак
Апельсин, мандарин
Післясмак
Молочний шоколад
Рекомендована для таких типів напоїв
Еспресо, гейзер
Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження
для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше 2 діб
для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень
Особливості | |
Клас | Преміум |
Тип обсмаження | Середня |
Склад | Арабіка |