м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Colombia Alirio Rodriguez

В наявності
581.00грн

  • Виробник: CAFEBOUTIQUE
  • Назва: Colombia Alirio Rodriguez

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загальноприйнятого кольором, присутністю кавових олій на поверхні зерна, неоднорідністю кольору тощо, проте зерно обсмажено правильно та якнайкраще для розкриття смако-ароматичного профілю

Colombia Alirio Rodriguez (Колумбія Аліріо Родрігес) — спешелті-лот колумбійської арабіки натуральної подовженої обробки з ферми El Recreo, розташованої в районі Ла Естрелла / Асеведо, регіон Уїла. Власник ферми, Аліріо Родрігес, — виробник кави в третьому поколінні, який понад 30 років присвятив кавовій справі. Свій шлях він розпочав у 15 років, придбавши першу ферму, і згодом перейшов на вирощування спешелті кави, прагнучи підвищити якість урожаю та досягти стабільності цін. Сьогодні до нього доєдналися його дорослі діти, разом розвиваючи родинну справу. Лот складається з сорту Катурон — унікального різновиду, який вирощують переважно в регіоні Асеведо. Його точне генетичне походження досі залишається загадкою, проте цей сорт швидко набуває популярності завдяки виразному смаку, великій вишні та стійкості до іржі кавового листя. Ферма El Recreo розташована на висоті близько 1550 м над рівнем моря, що створює ідеальні умови для повільного дозрівання ягід та формування складного смакового профілю. Кава пройшла натуральну обробку з подовженою ферментацією: після ретельного ручного збору стиглі ягоди розклали на "африканських ліжках" для повільного висихання. Протягом усього процесу вишню регулярно перевертали, щоб забезпечити рівномірне висихання та уникнути небажаних дефектів. Такий підхід дозволив зберегти природну ягідну солодкість та сконцентрувати складні аромати в зерні

Ступінь обсмаження

Омні

Смако-ароматика

Полуниця, аронія, барбарис, слива, шоколадний фондан, бренді

Насиченість     ■■■■□
Кислинка          ■■■□□
Солодкість       ■■■■□
Гірчинка           ■■□□□

Рекомендована для таких типів напоїв

Фільтр, яскравий кислотний еспресо

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Спешелті
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Colombia Arabica, Specialty Coffee