м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Kenya Kii

  • Kenya Kii
Немає на складі
166.00грн

Kenya Kii AB (Кенія Кіі) - 100% кенійська арабіка класу спешелті з плантацій кооперативу Rungeto регіону Kirinyaga, що розташовані на схилах вулкану Mount Kenya. Зерно постачається від відомої компанії-мікротрейдеру Nordic Approach, яка працює з зерном виключно класу преміум та спешелті. Кавові дерева зростають на висоті 1600-1800 метрів над рівнем моря в тіні інших дерев. Близько 90% арабік у даному регіоні відносяться до сорту SL34, також розповсюджені SL28, K7, Ruiru та багато інших. Даний лот складається саме з сортів SL34 та SL28. Станція обробки Kii, куди дрібні фермери приносять кавові ягоди після ручного збору, є однією з трьох промивних станцій кооперативу. Там відбувається процес депульпації за допомогою спеціальних машин, ферментація протягом 24-36 годин, промивання в каналах та сушка на "африканських ліжках" від 12 до 20 днів. Напій має характерний ягідний аромат, збалансований делікатний смак з нотами шипшини, смородини та зелених яблук

Ступінь обсмаження

Світлий

Аромат

Червоні ягоди

Смак

Шипшина, смородина, зелене яблуко

Післясмак

Легкий, довготривалий

Рекомендована для таких типів напоїв

Всі напої, приготовані "відкритим" методом

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

для приготування свіжобсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше  2 діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Світла
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Kenya Arabica, Specialty Coffee