Ethiopia Suke Quto
Ethiopia Guji Grade 1 Suke Quto (Ефіопія Суке Куто) - 100% ефіопська арабіка митої обробки класу спешелті від відомої компанії Trabocca - мікротрейдеру, який займається арабікою виключно класу спешеліті та преміум. Зерно з даного лоту складають переважно сорти Kurume та Welicho, що походять з малих господарств регіону Sidamo, район Guji, які розташовані біля станції обробки Suke Quto. Висота зростання кавових дерев над рівнем моря становить близько 1800-2200 метрів. Лише добірні стиглі кавові плоди, повністю ручне збирання та мита обробка з сушінням на "африканських ліжках" гарантують високу якість кавових зерен, чудовий аромат та смак. Напій з яскравим комплексним фруктовим ароматом з нотами жасмину, багатим та добре збалансованим. Смакові характеристики: тонка лимонна кислинка, солодкість абрикосу, рожевий аґрус, ноти молочного шоколаду. У післясмаку: солодкість з фруктовою кислинкою. Тіло середньої щільності. Кава має сертифікати Organic та Rainforest Alliance
Ступінь обсмаження
Світлий
Аромат
Фруктовий з нотами жасмину
Смак
Абрикос, рожевий аґрус, молочний шоколад
Післясмак
Солодкість з фруктовою кислинкою
Рекомендовано для таких типів напоїв
Усі напої, приготовані "відкритим" способом
Загальні рекомендації до вживання кави свіжої обсмаження:
для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" способами зерно після обсмажування рекомендується витримати не менше 2 діб
для приготування еспресо свіжообсмажене зерно повинно "вилежатися" як мінімум 1 тиждень
Особливості | |
Тип обсмаження | Світла |
Склад | Арабіка |