Mexico Oaxaca
Mexico Oaxaca (Мексика Оаксака) — мексиканська арабіка митого способу обробки з гірських регіонів Sierra Norte та Región Cañada (Sierra de Flores Magon) у штаті Оаксака. Лот був зібраний на невеликих фермах у кількох гірських громадах, відомих традиційним вирощуванням кави. На висотах 1200–1700 метрів над рівнем моря тут культивують сорти Типіка, Бурбон, Мундо Ново та Катурра. Ґрунти регіону — поєднання лувісолів, лептосолів і регосолів. Їхня мінеральна насиченість, скеляста основа та гарна дренажність забезпечують баланс щільності, яскравої кислотності та солодкості в чашці. Збір урожаю для формування лоту відбувався з лютого по квітень. Стиглі ягоди пройшли класичну миту обробку з аеробною ферментацією у бетонних резервуварах з водою, після чого зерна у парчменті сушились у дерев’яних піддонах, а потім на патіо до досягнення ідеального рівня вологості
Ступінь обсмаження
Світлий
Смако-ароматика
Ожина, червоне яблуко, слива, карамель
Насиченість ■■■□□
Кислинка ■■■□□
Солодкість ■■■□□
Гірчинка ■■□□□
Рекомендована для таких типів напоїв
Фільтр
Рекомендації щодо приготування
Для приготування зерно має "вилежатися" не менше 2 діб від дати обсмаження
| Особливості | |
| Клас | Преміум |
| Тип обсмаження | Фільтр |
| Склад | Арабіка |













































