м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Kenya Riakiania

  • Kenya Riakiania
Немає на складі
134.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Kenya Riakiania

Kenya Riakiania AA+ (Кенія Ріакіанія) - 100% кенійська арабіка класу спешелті з плантацій у регіоні Kirinyaga. Кавові дерева зростають на висоті близько 1650-1800 метрів над рівнем моря в тіні інших дерев. Даний лот складається з характерних "кенійських" сортів SL34 та SL28. Кава проходила обробку на станції промивки Riakiania, яка входить до кооперативу Mwirua, до якого своєю чергою входить біля 5800 дрібних господарств. Після ручного збору фермери приносили кавові ягоди на станцію обробки, де відбувалося ручне сортування кавових ягід та процес депульпації за допомогою спеціальних машин. Ферментація відбувалася протягом 24-36 годин в залежності від погодних умов. Слідом йшло промивання в каналах та сушка на "африканських ліжках" близько 20 днів. Напій має легкий ягідний аромат, збалансований комплексний смак з нотами солодких зелених яблук, ананаса, ревеню та делікатною яблучною кислинкою

Ступінь обсмаження

Світлий

Аромат

Червоні ягоди

Смак

Зелене яблуко, ревінь, ананас

Післясмак

Яблучна кислинка

Рекомендована для таких типів напоїв

Усі напої, приготовані "відкритим" методом

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

для приготування свіжобсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше  2 діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Світла
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Kenya Arabica, Specialty Coffee