м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Uraga Raro Samii

Немає на складі
150.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Ethiopia Uraga Raro Samii

Ethiopia Uraga Raro Samii (Ефіопія Урага Раро Саміі) - 100% ефіопська арабіка класу спешелті з плантацій в районі Guji, що знаходяться поблизу станції обробки Uraga Raro, розташованих поблизу населеного пункту Sonkolle Kebele. Uraga Raro належить компанії-експортеру Snap Coffee, заснованій у 2008 році, місія котрих - виробляти гарну каву, використовувати нові технології та захищати навколишнє середовище. Зерно в Україну постачається від відомої компанії-мікротрейдера Nordic Approach, яка працює з кавою виключно класу преміум та спешелті. Сама станція обробки знаходиться на висоті близько 2000 метрів над рівнем моря, а деякі плантації, з яких кава потрапляє на обробку, навіть вище. Дозріваючи на такій висоті, зерно досягає високого потенціалу у смако-ароматиці. До складу входять характерні для цієї території сорти арабіки Kurume та Wolisho, а також певна кількість місцевих гібридів та диких сортів ефіопської типіки. Близько 430 дрібних фермерів збирають каву  вручну і доставляють на станцію обробки за кілька годин після збору. Перед обробкою плоди ретельно перебирають вручну та депульпують. Після цього зерна у парчменті розділяють на 1 та 2 грейд в залежності від щільності зерна. Ферментація у воді відбувається 48 годин. Далі кавові зерна ретельно промивають і сортують у промивних каналах за щільністю. Згодом  зерно у парчменті додатково вимочується у чистій воді 2 години. Після цього зерно розкладають тонким шаром та просушують на африканських ліжках протягом 10 днів та додатково сортують. Смако-ароматичні характеристики: апельсиновий цвіт, цитрусовий мармелад, манго

Ступінь обсмаження

Світлий

Аромат

Жасмин, бергамот, цитрусові

Смак

Апельсиновий цвіт, цитрусовий мармелад, манго

Післясмак

Цитрусова цедра

Рекомендована для таких типів напоїв

Всі напої, приготовані "відкритим" методом, джезва

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

для приготування свіжобсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмажки рекомендується витримати не менше  2 діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Світла
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica, Specialty Coffee