м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
1 відгуків

Colombia Arley Calderon #1

В наявності
660.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Colombia Arley Calderon #1

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загальноприйнятого кольором, присутністю кавових олій на поверхні зерна, неоднорідністю кольору тощо, проте зерно обсмажено правильно та якнайкраще для розкриття смако-ароматичного профілю

Colombia Arley Calderon #1 (Колумбія Арлі Кальдерон) — спешелті-лот колумбійської арабіки експериментальної натуральної обробки з регіону Уіла, Асеведо. Арлі Кальдерон — молодий виробник кави, який разом зі своїм батьком володіють фермою Вілла Бетулія площею понад 20 гектарів, що розташована на висотах 1500-1600 м над рівнем моря. З самого дитинства Арлі вчився у батька як правильно вирощувати каву, крім цього пройшов кілька курсів та відвідував різні станції обробки, щоб зрозуміти, як покращувати якість та впроваджувати інновації в індустрію спешелті-кави. Нині родина Кальдеронів вирощує такі екзотичні сорти як Рожевий Бурбон, Геша, Папайо тощо. Географічні та екологічні характеристики регіону роблять його ідеальним місцем для вирощування дійсно чудових спелешті-лотів: родючі вулканічні грунти, рясні опади — це все позитивно впливає на дозрівання зерна та збільшення спектру смако-ароматики. Лот складає сорт Жовта Пакамара, що є природною мутацією Червоної Пакамари (створеної завдяки схрещуванню таких сортів, як Пакас та Марагоджип). Збір кавових вишень відбувався вручну. Після збору кавові вишні пройшли ручне сортування та попередню суху аеробну ферментацію протягом 24 годин. Після цього кавові вишні спакували у мішки GrainPro та залишили ферментуватися при температурі нижче 22 градусів за Цельсієм протягом 90 годин. У такому середовищі бактерії активно харчуються вуглеводами та цукрами, які містяться у м'якоті вишень, що призводить до вищої концентрації молочної кислоти в зерні. Саме тому лот має назву процесінгу - натуральний лактік. Після ферментації кавові вишні розклали сушитися на "африканських ліжках" задля досягнення оптимальної вологості зерен. Напій має комплексну ароматику з алкогольними нотами та чудовий баланс кислотності та солодкості у чашці

Ступінь обсмаження

Омні

Смако-ароматика

Чорноплідна горобина, слива, брауні, гречаний мед, бренді

Насиченість     ■■■■□
Кислинка          ■■■□□
Гірчинка           ■■□□□
Солодкість       ■■■■□

Рекомендована для таких типів напоїв

Фільтр, джезва, еспресо

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Для приготування еспресо зерно рекомендуємо витримати мінімум 5 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Спешелті
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Colombia Arabica, Specialty Coffee