м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Congo Kawa Kabuya

  • Congo Kawa Kabuya
Немає на складі
158.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Congo Kawa Kabuya

Congo Kivu Kawa Kabuya (Конго Ківу) - кава преміум-класу з північного регіону Lubero/Bashu у Демократичній Республіці Конго. Висота зростання кавових дерев близько 1900 метрів над рівнем моря. Сорт арабіки - SL 28, що є екзотикою для вирощування кави у Конго. Спосіб обробки митий з подальшою сушкою на сонці. Кооператив Kawa Kabuya (CKK) був створений у 2014 році фермерами регіонів Люберу та Башу, що розташовані в провінції Північний Ківу поблизу національного парку Вірунга на північній захід від озера Едуард. CKK було засновано задля відродження кавового виробництва після тривалих військових протистоянь всередині країни. Вже побудовано 36 мікропромивних станцій, а ще 58 станцій у процесі побудови. Профіль чашки: рожевий аґрус, стигла вишня, мигдаль

Ступінь обсмаження

Середній

Аромат

Квіти, марципан

Смак

Рожевий аґрус, стигла вишня, мигдаль

Післясмак

Шовковистий

Рекомендований для таких типів напоїв

Еспресо

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмаження рекомендується витримати не менше 2 діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Середня
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Congo Arabica