Для отримання великого обсягу кави в короткий термін широко використовуються фільтрові кавоварки. Найбільш поширене застосування таких кавоварок можна зустріти в готелях, аеропортах, кейтерингових заходах, кав’ярнях та ресторанах. У розділі професійні фільтрові кавоварки ви знайдете апарати малої та високої продуктивності, зі стаціонарним підключенням до водопроводу і заливного типу брендів Bravilor Bonamat, Fetco, Marcо, Moccamaster. Приготування фільтрової кави вимагає спеціального помелу зерна. Дія тривалого контакту кави з водою призводить до повної екстракції всіх речовин, що містяться в каві. Крупно змелена кава робить цей процес більш рівномірним. Після приготування порції фільтрової кави, незалежно від об'єму, слід її перемішати, адже в іншому разі більш насичена та міцна кава виявиться внизу декантера