м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Чай зелений Бі Ло Чунь 2 50 г

Немає на складі
0.00грн

  • Назва: Бі Ло Чунь 2 50 г

Бі Ло Чунь - всесвітньо відомий чай, ще зустрічається під назвою Зелені Спіралі Весни. Цей чудовий чай вирощений і вироблений в провінції Цзяньсу (Китай). Для його виробництва використовують лише молоді пагони з 1 - 2 листочками і тіпси (чайна брунька). Паростки збирають ранньою весною і закручують в маленькі спіральки (звідки і походить назва чаю). Один кілограм справжнього чаю Бі Ло Чунь містить 14 - 15 тисяч таких паростків. Чай Бі Ло Чунь 2 збирають у другій-третій декадах квітня. Добірна сировина і ортодоксальна технологія обробки - гарантія високого вмісту антиоксидантів в цьому чудовому чаї

Смак : свіжий, спокійний, трав'яний, терпкий

Післясмак : легкий, ароматний

Колір настою : жовто-зелений

Дія : підвищує розумову і фізичну активність

Як заварювати цей чай найкращим чином 

1. Використовуйте очищену бутельовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані

2. Промийте заварник окропом

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в щойно прогрітий окропом заварник сухий чай, виходячи з пропорції 1-2 ст. ложок сухого чаю з гіркою на 0,5 л води

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодіться ароматом прогрітого сухого зеленого чаю

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду температурою 60 - 70 ℃.  Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2:1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм

6. Час настоювання 5 - 10 хвилин. По закінченню максимум 10 хвилин розлийте напій із заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2 - 3 рази

7. В жодному разі не заварюйте чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть втрачені !

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Чай зелений