Книга The Professional Barista's Handbook - Scott Rao
Книга "The Professional Barista's Handbook", Scott Rao - відомий кавовий бестселер. У цій книзі Рао розповідає читачеві, як готувати каву правильно та з чітким розумінням процесів. Корисна книга як для професіоналів, так і для новачків. Для успішного засвоєння потрібні мінімальні знання термінології кавової сфери і гарне знання англійської мови.
Від автора: «Коли я почав займатися кавою в 1993 році, я прочитав кожну книгу, яку міг знайти про каву. Однак, прочитавши всі ці книги, мені здалося, що я не дуже багато дізнався про те, як зробити відмінний напій. Моя бібліотека була заповнена нерозбірливими науковими книгами про барвисті описи заварювання кави, кавові регіони і рецепти. Я б обміняв усі ці книжки на одну серйозну практичну книгу з відповідними інструкціями про те, як приготувати каву в кафе. Через
15 років в кавовій індустрії я вирішив, що хтось повинен написати цю
книгу, тому я написав «Довідник професійного бариста»