Книга Everything but Espresso - Scott Rao
Книга "Everything But Espresso", Scott Rao - продовження відомої "The Professional Barista's Handbook". Автор Scott Rao.
У цій книзі Рао вчить читача правильно та з чітким розумінням процесів готувати каву "відкритими" методами: френч-прес, кавовий сифон, пуровери різного типу. Вся інформація розподілена по розділах: кавова екстракція, хімічний склад води, різновиди помелу, види фільтрів, докладний опис кожного методу заварювання та глосарій в кінці книги.
Корисна книга як для професіоналів, так і для новачків. Для успішного засвоєння вимагає мінімальних знань з термінології кавової сфери і хорошого знання англійської мови
Характеристики
Сторінок : 70
Обкладинка : тверда
Рік видання : 2010
ISBN : 978-1-4507-0870-8
Мова : англійська