м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Книга Everything but Espresso - Scott Rao

  • Книга Everything but Espresso - Scott Rao
В наявності
1 600.00грн

  • Назва: Everything but Espresso

Книга "Everything But Espresso", Scott Rao - продовження відомої "The Professional Barista's Handbook". Автор Scott Rao.

У цій книзі Рао вчить читача правильно та з чітким розумінням процесів готувати каву "відкритими" методами: френч-прес, кавовий сифон, пуровери різного типу. Вся інформація розподілена по розділах: кавова екстракція, хімічний склад води, різновиди помелу, види фільтрів, докладний опис кожного методу заварювання та глосарій в кінці книги.

Корисна книга як для професіоналів, так і для новачків. Для успішного засвоєння вимагає мінімальних знань з термінології кавової сфери і хорошого знання англійської мови

Характеристики

Сторінок : 70
Обкладинка : тверда
Рік видання : 2010
ISBN : 978-1-4507-0870-8
Мова : англійська

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре
Книга "Uncommon Grounds" Mark Pendergrast
Книга "Coffeeography: The coffee producers" Stephen Philip Leighton
Книга "Brew: Better Coffee At Home" Brian W. Jones

Теги: Scott Rao, Книга