Книга Coffee Roaster's Companion Scott Rao
Книга "The Coffee Roaster's Companion". Автор Scott Rao. Основи обсмаження кави, які викладені просто і доступно. Досить практична книга з інформацією по розділах: склад зеленої кави, рекомендації по її зберіганню; фізичні зміни кавових зерен під час обсмажування; хімічні зміни кави під час обсмажування; передача тепла під час обсмажування; конструкції ростерів для обсмажування кави; фази обсмажування кави; планування циклу обсмаження; правила обсмажування; дотримання сталості профілю; вимір результатів; семплінг в обсмажуванні кави; основи каппінгу; зберігання обсмаженої кави; вибір обладнання для обсмажування кави. Корисна книга для обсмажчика-початківця. Для успішного засвоєння вимагає мінімальних знань з термінології кавової сфери і хорошого знання англійської мови