м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Kenya Kiandu

Немає на складі
560.00грн

Kenya Kiandu (Кенія К'янду) - кенійська арабікa класу спешелті з плантацій регіону Ньєрі, район Карунду. Станція обробки К'янду є частиною однойменного фермерського кооперативу. Кооператив підтримує фермерів, надаючи попереднє фінансування з урожаю минулого року для навчання, закупівлі обладнання та нагальних потреб. Він прагне збільшити виробництво кави через освітні програми, доступ до ресурсів і впровадження сталих сільськогосподарських практик, забезпечуючи виробникам достатні прибутки. Кава з нашого лоту зібрана на висоті біля 1800 метрів над рівнем моря та складається з сортів SL-28, SL-34, Ruiru 11, Batian. Глибокі, родючі, добре дреновані червоні вулканічні ґрунти забезпечили ідеальне середовище для вирощування кави. Після збору врожаю фермери доставили стиглі, ретельно відсортовані кавові ягоди на станцію, де їх очистили від шкірки та м’якоті. Далі кава пройшла "суху ферментацію" в резервуарах протягом 18 годин для того, щоб очистити кавове зерно від мусіляжу. Після цього зерна промили та відсортували по щільності у каналах з водою, замочили на ніч у резервуарах зі свіжою водою, а потім розклали на піднятих сушильних столах. Тривалість сушіння склала 2 тижні. Чашка має ягідний характер з інтенсивною кислотністю та середньою солодкістю

Ступінь обсмаження

Світлий

Смако-ароматика

Слива, вишня, зелене яблуко, ревінь

Насиченість     ■■■□□
Кислинка          ■■■■□
Гірчинка           ■■□□□
Солодкість       ■■■□□

Рекомендована для таких типів напоїв

Фільтр

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Спешелті
Тип обсмаження Світлий
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Kenya Arabica, Specialty Coffee