м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
1 відгуків

Indonesia Frinsa Manis 4

Немає на складі
445.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Indonesia Frinsa Manis 4

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загальноприйнятого кольором, присутністю кавових олій на поверхні зерна, неоднорідністю кольору тощо, проте зерно обсмажено правильно та якнайкраще для розкриття смако-ароматичного профілю

Indonesia Frinsa Manis Lot #4 (Індонезія Фрінса Маніс) - новий натуральний напіванаеробний лот індонезійської арабіки класу спешелті від господарства Фрінса Естейт, якому передував лот #А2. Зерно з цього лоту має потужнішу солодкість та широкий спектр смако-ароматики. Кава родом з сімейного господарства Frinsa Estate на заході острова Ява. Анаеробні лоти виробляються на Frinsa Estate вже третій сезон поспіль та сформувалися у різні серії: Sarapan, Manis та Edun. Особливість даного лоту у довершеній напіванаеробній ферментації з додаванням лактобактерій, яка тривала 3 доби. Така обробка надала витончену та одночасно потужну впізнавану смако-ароматику анаеробної індонезійської кави та водночас високу солодкість, кислотність, чистоту та соковитість чашки. Господарство має 6 основних плантацій, що знаходяться на висоті близько 1300-1600 метрів над рівнем моря, а також закуповує кавові вишні у кількох обраних аграріїв в околицях маєтку. Завдяки власним водяному та сухому млину, а також добре провітрюваному приміщенню для зберігання кавових зерен, всі процеси - від збирання, сортування, обробки врожаю до його відвантаження, відбуваються з високим контролем якості та ретельною увагою до процесів. Лот Manis #4 є одним з серії та складає суміш сортів - Сігарарутанг, Андунгсарі, Тімтім та ін. Збирають врожай з травня по вересень, відсортовування недозрілих та хворих вишень проводиться вручну, після чого відбувається напіванаеробна ферментація. Потім відбувається попереднє підсушування на "африканських ліжках", а на фінальній стадії кавові вишні досушуються на патіо. Правильно підібраний профіль обсмаження та метод заварки перетворює таке зерно в дійсно смачний, соковитий і незвичайний напій з характером натурального вина

Ступінь обсмаження

Омні

Смако-ароматика

Карамболь, маракуя, лічі, помело, лакриця, банан

Рекомендована для таких типів напоїв

Усі напої, приготовані "відкритим" методом та яскравий кислотний еспресо

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 3 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Indonesia Arabica, Specialty Coffee