м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Semeon Abay

  • Ethiopia Semeon Abay
Немає на складі
470.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Ethiopia Semeon Abay

Ethiopia Semeon Abay (Ефіопія)- ефіопська арабіка експериментальної обробки класу спешелті з плантацій регіону Guji, станція обробки Adola. Трейдер - Nordic Approach. В основі лоту зібрані різновиди арабіки Kerero, Tikur Enchet, Besena та Berbera, що ростуть на висоті близько 2000 метрів над рівнем моря. Кавові вишні на станцію постачають дрібні фермери, які від первинних дефектів сортують одразу, у своїх господарствах. На станції обробки вишні додатково замочують у воді: здорові вишні занурюються, а хворі та пошкоджені спливають на поверхню. Після промивки та сортування вишні складають у поліпропіленові пакети, для подальшої ферментації. Пакети укладають в купки по 2, та подальші п’ять днів змінюють місцями нижній з верхнім раз на 12 годин. До кавових вишень доступ повітря обмежено, що створює умови для життєдіяльності та розвитку кисломолочних бактерій, що потім дає в смаку інтенсивні фруктові та солодкі ноти. Після ферментації вишні просушують протягом 15-20 днів на "африканських ліжках", розкладаючи тонким шаром, аби швидко зупинити процес бродіння. Лоту дали назву за ім'ям Semeon Abay. Саме ця людина керує всіма процесами в такій специфічній обробці. Він має багаторічний досвід обробки кави різними методами і має за мету налагодити всі процеси так, аби видавати якісний продукт у достатній кількості. Трейдер заявляє первинну оцінку в 90 балів по SCA. Смакові характеристики: полуничне варення, ферментований ананас та манго

Тип обробки

Лактозна ферментація

Ступінь обсмаження

Світлий

Аромат

Тропічні фрукти

Смак

Полуниця, ананас, манго

Післясмак

Молочний

Рекомендований для таких типів напоїв

Усі напої, приготовані "відкритим" способом

Рекомендації до приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 3 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Світла
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica, Specialty Coffee