м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Kercha

  • Ethiopia Kercha
Немає на складі
396.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Ethiopia Kercha

Ethiopia Guji Grade 1 Natural Kercha (Ефіопія Керча) - 100% ефіопська арабіка класу спешелті з плантацій регіону Guji, район Kercha, станція обробки Geda Genale. Висота зростання кавових дерев 1900-2000 метрів над рівнем моря. Під контролем фірми MoPlaCo, яка займається вирощуванням, обробкою, сортуванням кавових зерен виключно класу спешеліті, тільки добірні стиглі кавові плоди потрапляють у подальшу обробку. Повністю ручний збір та сортування, суха обробка з сушкою на "африканських ліжках" гарантують високу якість зелених кавових зерен, чудовий яскравий аромат і смак. Напій з яскравим комплексним ягідно-фруктовим ароматом, багатий, добре збалансований, з м'якою кислотністю та концентрованою солодкістю. У післясмаку: яскрава солодкість з фруктовою кислинкою, карамель. Тіло середньої щільності. Зерно чудово пасує до приготування еспресо та джезви

Ступінь обсмаження

Середній

Аромат

Червоне яблуко, полуниця

Смак

Стигла слива, тростинний цукор, яблучний джем

Післясмак

Карамель

Рекомендований для таких типів напоїв

Еспресо / Джезва

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмаження рекомендується витримати не менше 2 діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Середня
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Kercha, Specialty Coffee