Ethiopia Gedeb
Ethiopia Gedeb (Ефіопія Гедеб) — етіопська арабіка натуральної обробки з регіону Йіргачеф зони Гедео, місцина Гедеб. Кавові дерева вирощуються на висоті 1900–2300 м над рівнем моря у родючих червоно-коричневих глинистих ґрунтах із якісним дренажем, що сприяє рівномірному дозріванню кавових вишень. Більшість фермерів у регіоні мають ділянки менше 5 гектарів. Методи вирощування залишаються традиційними. Кава вирощується як частина інтегрованого «кавового саду» та переплітається з іншими продовольчими культурами. До складу цього лота входять локальні етіопські сорти арабіки та гібриди від JARC, зібрані у період з жовтня по січень. Фермери збирали та сортували кавові вишні вручну, видаляючи недозрілі та перезрілі ягоди, перш ніж доставити на станцію обробки.  Кава пройшла класичну натуральну обробку з повільною сушкою під сонцем на "африканських" ліжках
Ступінь обсмаження
Середній
	Смако-ароматика
Абрикос, малина, лимон, мигдаль, вершкове печиво
Насиченість     ■■■□□
Кислинка          ■■■□□
Солодкість       ■■■■□
Гірчинка           ■■□□□
Рекомендована для таких типів напоїв
Еспресо
Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження
Зерно рекомендується витримати не менше 5 діб від дати обсмаження
| Особливості | |
| Клас | Преміум | 
| Тип обсмаження | Cередній | 
| Склад | Арабіка | 













































