м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Gedeb

В наявності
428.00грн

Ethiopia Gedeb (Ефіопія Гедеб) — етіопська арабіка натуральної обробки з регіону Йіргачеф зони Гедео, місцина Гедеб. Кавові дерева вирощуються на висоті 1900–2300 м над рівнем моря у родючих червоно-коричневих глинистих ґрунтах із якісним дренажем, що сприяє рівномірному дозріванню кавових вишень. Більшість фермерів у регіоні мають ділянки менше 5 гектарів. Методи вирощування залишаються традиційними. Кава вирощується як частина інтегрованого «кавового саду» та переплітається з іншими продовольчими культурами. До складу цього лота входять локальні етіопські сорти арабіки та гібриди від JARC, зібрані у період з жовтня по січень. Фермери збирали та сортували кавові вишні вручну, видаляючи недозрілі та перезрілі ягоди, перш ніж доставити на станцію обробки.  Кава пройшла класичну натуральну обробку з повільною сушкою під сонцем на "африканських" ліжках

Ступінь обсмаження

Середній

Смако-ароматика

Абрикос, малина, лимон, мигдаль, вершкове печиво

Насиченість     ■■■□□
Кислинка          ■■■□□
Солодкість       ■■■■□
Гірчинка           ■■□□□

Рекомендована для таких типів напоїв

Еспресо

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

Зерно рекомендується витримати не менше 5 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Преміум
Тип обсмаження Cередній
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica