Ethiopia Faisal Abdush
Ethiopia Faisal Abdush (Ефіопія Фейсал Абдуш) – ефіопська арабіка класу преміум митого способу обробки з плантацій, розташованих на території регіону Гуджі. Станція обробки Муліш розташована на відстані 40 км від вже відомої нам гарними лотами станції Шакісо та за короткий проміжок часу (існує з 2014 року) встигла себе зарекомендувати як одна з найкращих в зоні Гуджі. Сюди привозять свої кавові вишні близько 880 фермерів з регіону. Власна назва нашого лоту походить від імені засновника станції обробки - Фейсала Абдуша. Лот складають виключно локальні ефіопські гібриди арабіки. Кава пройшла класичну миту обробку з подальшим сушінням під сонцем на "африканських" ліжках. В смако-ароматиці напоїв відчуваються солодкі ноти меду та ванілі, які балансують з легкими марципановим та цитрусовим відтінками
Ступінь обсмаження
Середній
Смако-ароматика
Мед, лимон, ваніль, чорний чай, марципан
Рекомендована для таких типів напоїв
Еспресо
Рекомендації щодо приготування
Для приготування еспресо зерно рекомендуємо витримати мінімум 5 діб від дати обсмаження
Особливості | |
Тип обсмаження | Еспресо |
Склад | Арабіка |