м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Ethiopia Adado

Немає на складі
570.00грн

Ethiopia Yirgacheffe Grade 1 Adado (Ефіопія Ададо) - 100% ефіопська арабіка класу спешелті з плантацій біля селища Shara, район Guanga в області Yirgacheffe. Станція обробки Adado. Лот складається з реліктових сортів культурної спадщини Ефіопії та названий на честь місцевого племені "Ададо". Тип обробки - натуральний. Висота зростання кавових дерев 1789-1860 метрів над рівнем моря. Зерно постачається відомою своїм відмінним продуктом компанією-трейдером Cafe Imports. В період з листопада по січень дрібні фермери збирають врожай та доставляють його на станцію обробки Adado, де кавові вишні промивають та розкладають на "африканських ліжках" для сушіння, завдяки чому створюється солодка ферментна чашка. Смако-ароматика: пісочне печиво, молочний шоколад, темні ягоди, лимон. Зерно чудово пасує до приготування еспресо, джезви, гейзера тощо

Ступінь обсмаження

Середній

Аромат

Темні ягоди

Смак

Пісочне печиво, молочний шоколад, темні ягоди, лимон

Післясмак

Ірис

Рекомендований для таких типів напоїв

Еспресо, джезва, гейзер

Рекомендації щодо приготування

для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" способами зерно після обсмаження рекомендується витримати не менше 2 діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Середня
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica, Specialty Coffee