м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
3 відгуків

Colombia Danilo Perez

Немає на складі
565.00грн

  • Виробник: CAFEBOUTIQUE
  • Назва: Colombia Danilo Perez

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загальноприйнятого кольором, присутністю кавових олій на поверхні зерна, неоднорідністю кольору тощо, проте зерно обсмажено правильно та якнайкраще для розкриття смако-ароматичного профілю

Colombia Danilo Perez (Колумбія Даніло Перез) — спешелті-лот колумбійської арабіки експериментальної анаеробної обробки з регіону Уїла, муніципалітет Ель-Аградо. Ферма La Cabaña є частиною сімейного бізнесу Alma del Huila, який очолює Гільберто Перес. Вона займає 20 гектарів, з яких 14 відведено під кавові плантації, а решта 6 — це природний ліс, де беруть початок численні джерела води, що забезпечують водопостачання місцевих жителів. Загалом на фермі росте близько 100 000 кавових дерев. Данило Перес, син Гільберто, — молодий виробник кави, який із дитинства залучений до кавової індустрії. Він керує кількома фермами та працює безпосередньо з командою на місцях, забезпечуючи ретельний контроль за збиранням і сортуванням зерна.
Для цього лоту відбирали лише стиглі кавові вишні переважно сорту Катура, орієнтуючись на стандартизований колір. Після первинного сортування їх занурили у воду для видалення дефектних плодів, і відправили на подальшу обробку. Анаеробна ферментація відбувалася у герметичних пластикових контейнерах і тривала 200 годин, що сприяло розвитку складного та оригінального смако-ароматичного профілю. Після цього вишні сушили на сонці у параболічних сушарках протягом трьох тижнів, упродовж яких відбувалася додаткова природна ферментація, яка посилила глибину смаку майбутнього напою

Ступінь обсмаження

Омні

Смако-ароматика

Полуниця, черешня, порічки, барбарис, портер

Насиченість     ■■■■□
Кислинка          ■■■■□
Гірчинка           ■■□□□
Солодкість       ■■■■□

Рекомендована для таких типів напоїв

Фільтр, джезва, яскравий кислотний еспресо

Рекомендації щодо приготування

Зерно рекомендується витримати не менше 3 діб від дати обсмаження

Особливості
Клас Спешелті
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Colombia Arabica, Specialty Coffee