CafeBoutique Brew Blend D12
CafeBoutique Brew Blend D12 - купаж двох спешелті-арабік з Етіопії
та Індонезії для приготування кави "відкритими" методами. У складі купажу - зерно
митої обробки зі станції Duromina у Етіопії та зерно натуральної напіванаеробної обробки зі станції обробки Фрінса у Індонезії. Перший лот класу спешелті, зерно якого зібране
в регіоні Джимма, мікрорегіон Ліму. Зерно зі станції Duromina класичної митої обробки. Після завершення ферментації його сортували за
щільностю в каналах з водою і після сушіння додатково сортували та доочищали вручну. Другу частину бленду складає також лот класу спешелті з острова Ява, кавові ягоди якого пройшли натуральну напіванаеробну обробку з подальшою сушкою на "африканських ліжках" та остаточним висушуванням на патіо. Сама кава
вирощена на висоті понад 1400 метрів та оброблена на станції Фрінса Естейт у колаборації з відомою компанією-трейдером Нордік Епроч. Створення купажу відбувається за принципом пост-блендінгу (смажене зерно з різних лотів змішується після обсмаження), що дає можливість окремо обсмажити зерна кардинально різної щільності, вологості та методу обробки, та відповідно задіяти найкращий профіль обсмаження для кожного компонента бленду. У композиції вдало поєдналися чистий, прозорий, лимонно-чайний смак Етіопської Дуроміни та тропічний смако-ароматичний набір Індонезійської напіванаеробної Фрінси Маніс. Солодка соковита чашка з м'якою кислотністю та комплексною ароматикою
Ступінь обсмаження
Світлий / Омні
Cмако-ароматика
Смородинове варення, ківі, полуниця, слива, червоний чай
Рекомендована для таких типів напоїв
Фільтр, Гейзер
Рекомендації щодо приготування
Зерно рекомендується витримати не менше 2 діб від дати обсмаження
Особливості | |
Клас | Спешелті |
Тип обсмаження | Фільтр |
Склад | Арабіка |