м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
0 відгуків

Brazil Sitio Vargem #8

Немає на складі
266.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Brazil Sitio Vargem #8

Зверніть увагу, зовнішній вигляд кавових зерен з експериментальною обробкою відрізняється від загальноприйнятого кольором, присутністю кавових олій на поверхні зерна, неоднорідністю кольору тощо, проте зерно обсмажено правильно та якнайкраще для розкриття смако-ароматичного профілю

Brazil Sitio Vargem Lot #8 (Бразилія Сітіо Варґем) - 100% бразильська арабіка класу спешелті експериментальної анаеробно-натуральної обробки з плантацій регіону Mantiqueira, фермерство Sitio Vargem Grande. Цей лот ми отримали від відомого спешелті-трейдера Nordic Approach. Власники ферми - молоде подружжя Розімір та Карлос, що виросли в сім’ях фермерів та успадкували знання та пристрасть до кави. Кава мала важливе значення для всієї родини, оскільки саме ця робота сприяла кращому майбутньому їх сімей. Їх завдання полягає в тому, щоб знайти ринок для своєї кави та зацікавити молодь до виробництва якісної кави в Бразилії. Розімір та Карлос вирощують Червоний та Жовтий Катуаі на плантації площею 3 га, яку вони посадили в 2010 році. Кавові дерева зростають на висоті 1100-1400 метрів над рівнем моря, що досить високо для кави в Бразилії. Врожай збирають вручну або механічно в залежності від стадії дозрівання ягід. Для підвищення якості чашки та створення унікальних партій використовується ручне сортування кавових вишень. Врожай дозріває з червня по вересень та збирається в липні. Після збору кавові вишні миють та витримують протягом 72 годин у ящиках з водою, слідкуючи за вмістом цукру у ягодах, температурою, а також показником pН. Далі кава проходить сушку на патіо на внутрішньому дворику ферми протягом 150-200 годин. Смако-ароматичні характеристики напою: сушений манго, білий виноград, шоколадний лікер

Ступінь обсмаження

Омні

Аромат

Тропічні фрукти

Смак

Сушений манго, білий виноград, шоколадний лікер

Післясмак

Какао-боби

Рекомендована для таких типів напоїв

Всі напої, приготовані "відкритим" методом, джезва, яскравий еспресо

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

для приготування кави "відкритими" методами зерно рекомендуємо витримати не менше 3 діб від дати обсмаження

для приготування еспресо зерно рекомендуємо витримати мінімум 5 діб від дати обсмаження

Особливості
Тип обсмаження Омні
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Brazil Arabica, Specialty Coffee