м.Київ, вул. Хорива, 4
м.Київ, вул. О.Кониського, 16
м.Київ, вул. Саксаганського, 102
(099) 529-82-82
(098) 094-68-87
(093) 252-75-28
(044) 425-31-71
(066) 58-28-658
(068) 402-60-62
(044) 482-33-61
(098) 977-32-32
(044) 235-85-46
2 відгуків

Ethiopia Gora Kone

  • Ethiopia Gora Kone
Немає на складі
232.00грн

  • Виробник: CafeBoutique
  • Назва: Ethiopia Gora Kone

Ethiopia Sidamo Grade 1 Gora Kone (Ефіопія Гора Коне) - 100% ефіопська арабіка класу спешеліті. Станція обробки Gora Kone розташована в регіоні Арсі області Сідамо, поблизу річки Ненсебе і селища Вєрка. Ця станція є основним джерелом прибутку близько 800 дрібних фермерів. На кожну сімейну ферму припадає близько трьох гектарів дикорослих лісів. Кавові дерева ростуть у тіні акацій та дерев ванза на висоті 1900-2050 метрів над рівнем моря. Збір врожаю проходить з листопада по січень. Кавові ягоди збирають вручну і доставляють на станцію обробки через кілька годин після збору. Ферментація у воді відбувається протягом 42-46 годин, із заміною на чисту прісну воду кожні 12 годин. Після цього зерно просушують на африканських ліжках протягом 10-12 днів і переносять до складів на 30 днів, щоб у зерні "заспокоїлися" метаболічні процеси. Смакові характеристики: збалансований, соковитий, з м'якою кислотністю та легкою солодкістю напій. Абрикос, малина та відтінок зеленого чаю. Тіло середньої щільності


Ступінь обсмаження

Світлий

Аромат

Персик

Смак


Абрикос, малина, зелений чай

Післясмак

Легкий

Рекомендований для таких типів напоїв

Всі напої, приготовані "відкритим" способом

Загальні рекомендації до вживання кави свіжого обсмаження

для приготування свіжообсмаженої кави "відкритими" методами зерно після обсмаження рекомендується витримати не менше двох діб

для приготування еспресо свіжообсмажене зерно має "вилежатися" як мінімум 1 тиждень

Особливості
Тип обсмаження Світла
Склад Арабіка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре

Теги: Ethiopia Arabica, Specialty Coffee